21.12.2005

Yılbaşı Kararları

O kadar iyi ve güzel hissediyorum ki kendimi bu sabah acaba bir manik bir depresif olan salıncağa mı bindim diye sormadan edemedim. Kocaman Koca işine, Artistik Aktris'de dona dona okuluna gitti. Kaldık Kaplumbağam ile başbaşa...

O da arada mırın kırın edip iki gaz sancısı vızıldaması geçirdi ama şimdi uyuyor. Ben de oturdum bilgisayarın başına ama bugün bir dğeişiklik yaptım belki de o yüzden iyi hissediyorumdur kendimi sabah sabah:))) hemen üzerimi değiştirdim, saçlarımı düzelttim... Eşofmanlarımın ılıklığı beni çektikçe sanırım ben daha da çekilmez bir kadın oluyorum:))) Bugün Kocaman Kocanın atkısını biraz örmeyi düşünüyorum. En azından karlar erimeden kullanabilsin adamcağız:)

Dün gece Aktrisin baskıları sonucu evi süsledik yine, her sene olduğu gibi. ama geçen senelerde yılbaşına 1-2 gün kala süsleyip Aktrisin doğumgününe (22 Ocak) kadar öyle bırakırdık süsleri sünnet evi gibi ama bu sefer erken yapmak işimize geldi. Gerçi süsleme çalışmaları sırasında bir baktım Aktris almış eline bir bardak süt (doktordan fırça yediğinden beri her gece süt içiyor bir de kemik erimesinden bahsetmiş annem. o şimdi çocuk aklıyla direkt o eriyen saatler gibi cıvık cıvık olacağını düşünüyor kemiklerinin. ben de hiç yok olmaz öyle demedim. bu arada parantez içi açıklama yazının kendisinden uzun olursa yuhh diycem kendime) biz ışıklarla boğuşurken mindere oturmuş bizi seyrediyor:)))

Bakalım bu sene hangi güzide Yılbaşı kararları alınacak ve ortalama 4 ocak'tan itibaren tarihe karışacak:)))

Not: Preview'de baktım da amma gülümsemişim yazarken :)))))))

2 Yorum:

zehra dedi ki...

merhaba sardunya

Sardunya dedi ki...

merhaba:)