6.01.2006

Karne

Şu anda arkadaki kanepede Kaplumbağa uyukluyor... ben de heyecanla Aktris'in karnesini bekliyorum. "Hayat Bilgisi "İyi" gelirse ne olur?" diye tüm gece kıvrandı. Kocaman Koca ve ben de sürekli "Valla bize birşey olmaz, sana da birşey olmaz. 2. dönem hangi derse daha fazla çalışman gerektiğini gösterir "iyi"ler" diyerek gerekli mesajı verdik. Halbuki ben şaşırırım, ona da kendime de kızarım:) Gerçi 1. sınıfta da "Kesin Hayat Bilgisi 2 gelecek" diye bizi hop oturtup hop kaldırmıştı.

Karne hediyesi aslında bayramlık olarak alındı:) Gerçi bayramda bir yere gidilmeyecek ve muhtemelen bize de kimse gelmeyecek ve biz çekirdek aile olarak evde kamp yapacağız ama olsun bu Banu Alkan kostümüne benzeyen kıyafeti çok beğeneceğini umuyorum çünkü benim kızım bir kokoş, üstelik barbieden başka marka- pembeden başka renk tanımam diyen çoğu vitrinin kurbanı olmaktan anne-baba ısrarıyla kurtulan bir kokoş:)

İşte kızımın karne hediyesi

Bu da geçen hafta Aktris'in "Eeee herkese ördün de bana yok mu şöyle bir fular" diyip istediği ve uyduruk örgümle ördüğüm, okulda kantindeki kadınların pek beğendiği fular:)))

Dur bakalım nasıl gelecek karne:)))

4 Yorum:

ece dedi ki...

SU akıllı bir kıza benziyor annesi İyi getirmez karneye...hem gelsede dünyanın sonu geğil ya...
kıyafetlerinede ayrıca bayıldım...çok şekerler fular da pek bi şık gözüküyor ellerine sağlık...ne güzel böyle şeyler becerebilmek denizcim,
valla ben bi kazak başladım 5 senede ancak bitti :))
valla doğru söylüyommmm :((

mom dedi ki...

ay ne gusel karne heyecani var di mi bugun...1 tane iyi gelicekse super o zaman daha ne isteriz, kiyafetlerine bayildim genc kiz gibi olucak gule gule giysin, demek fular istedi aha simdiden suslu puslu yafu ama yakisir artise:)

Annelog Atölye dedi ki...

Merhaba Sardunya,
Umarım karne iyi gelir. Biz de de var, bakalım nasıl gelecek.
Bu arada çocuklardan önceki hayat hakkında seni sobeledim:)

nimetin.blogspot.com dedi ki...

rahmetli dedem biz karne alınca "zeytin varmı zeytin" derdi. bi keresinde kek gibi gidip dolaba bakmıştım. meğer karnedeki zayıfları temsil edermiş bu zeytinler. Seneye de biz yaşayacağız nazanda bakalım. zayıf mayıf hak getire hiç önemli değil. benim görümcem okulda okumayı en geç söken öğrenciymiş. şimdi dahiliye uzmanı:)) yeterki azim olsun. suya selamlar

nimet