10.02.2006

üç nokta

...
Dün Kocaman Koca'yla yeni bir program ve enteresan gerçekler keşfettik, örneğin günah keçisi yahudilerin her sene sırtına günahlarını yükleyerek bilmemne dağına gönderdikleri keçiden dolayı çıkmış bir lafmış, mis gibi benzetmesi misk'den gelirmiş ki biz bu misk'i bir bitki zannederken aslında ceylandan elde edilen bir koku olduğunu öğrendik... ntv'de infoman diye bir programdı... çok keyif aldık valla... geç mi keşfettik bilmiyorum... belki de çok eskidir biz ancak keşfettik... annem- babam geldi... böyle adile naşit- münir özkul- turşucu aile kıvamında bir hayat hakim evde:)))... şimdilik memnunum... dün de Kocaman Kocay'la şahane lezizlikte bir yürüyüş yaptık akşam, pek hoşlandım burdan duyurayım dedim cümle aleme ve en başta kendisine... ben bir de merak ediyorum bu lavanta çılgınlığım ne zaman bitecek... her yer lavanta koksun istiyorum... acaba sıcaklarda yazın nasıl olacak bu çılgınlık... gerçi sıcak yaz gecelerinde bahçelerde böyle ara sıra burnuma gelince de pek hoşlanırım... e peki bir yazı da ne kadar üç nokta kullanılır... daha ötesi var mı bunun... fotosuz bitirmeyim... bu sefer erciyes'ten fotomuz...

6 Yorum:

Adsız dedi ki...

Şu lavanta kokusu manyaklik derecesinde bende de var evin her kosesi lavanta torbaciklari ile dolu ve mutlaka surekli elde yogrulur o torbalar ki kokusu gelsin durmadan burnuma. Mis gibi kokar gercekten:)
sevgiler
mavi tunanin annesi idil

Sardunya dedi ki...

hele lavantalı kolonya.. mis mis

nimetin.blogspot.com dedi ki...

bizim evde genelde tiner kokusu var:))
annenler hoşgeldi deniz:))

nimet

Annelog Atölye dedi ki...

Turşucular benim en sevdiğim Türk filmlerindendir Sardunya:) Adını da bilmiyorum bu arada. LAvanta kesecikli yaka iğnesi fikrim vardı bi ara, bak şimdi aklıma geldi.
Güzel bir haftasonu dilerim:)

Sardunya dedi ki...

nimet o tiner kokusuna da hastayımdır valla. kızda da var aynı sapıklık. bir ara zippo çakmakları kokluyordu gizli gizli şimdi de oje falan:) annemlerin gelmesi pek keyiflendirdi beni:))
annelogcuğum, harika bir fikir yaka iğnesi... merakla bekliyorum... sana da iyi haftasonları (bak üç noktalar yine bastı)

mehmet livvarcin dedi ki...

sardunya erciyes fotoğrafını görünce nedense heyecanlandım, oysa ne zaman balkona çıksam erciyes bütün heybetiyle hep karşımdadır :) batı tarafından çekilmiş galiba bu resim, buralarda bir yerlerde misiniz :)