22.03.2006

sensiz sekiz etti...


Sarı gülleri çok sevdiğini biliyorum... Bir de çocukların kızdırınca "mikroppp" demesini... "Kızım" derdin, annem oldun... Kızım oldu, "hiç kızım yoktu artık iki oldu" dedin...

Her ölüm erken ölümdür ama seninki benim için en erkeniydi...Sen yokken hayat aktı gitti... Bir torunun daha oldu...Çok sevdiğin isimli Su'yun gibi bu torununun da seni unutmasına izin vermeyeceğiz... Mekanın cennet biliyorum... Yine de çok özlüyorum.

Gelinin...
Kızın...
Balkonundaki sardunyan...

8 Yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

demek senin kayınvaliden de rahmetli:( benim ki de. ben hiç kendisiyle tanışmadım. tanışmış olsaydım beni severmiydi. anlaşırmıydık çok merak ediyorum. nisan da da benim kayın validemin ölüm yıldönümü. du onun için bende yazı yazayım..

nimet

zeyno dedi ki...

sardunya, sevdiklerimizi kaybetmek ve onları özlemek.. Dediğin gibi her ölüm erken ölüm ama benim de canım babacım erkenden ayrıldı aramızdan. Öyle özlüyorum ki....Mekanları cennet olsun...

Annelog Atölye dedi ki...

En azından güzel anılar kalmış Sardunya, yakışanı da bu.

CRESCENT dedi ki...

Ne mutlu sana böyle bir ilişkiyi yakalayabilmişsiniz,sen de benim gibi şanslılardanmışsın...

Age35 dedi ki...

Sardunyacım ,ne şanslı kayınvalden onu böle sevgi ile anan gelini olduğu için...Nur içinde yatsın.Benim kayınvaldem de annem gibidir=))

kedi dedi ki...

ne mutlu böyle ilişkiniz varmış.Ne mutlu sen ona böyle duygular beslemişsin,ne mutlu o sana böyle hisler besletmiş.allah toprağını bol etsin canım.

Asortik Krep dedi ki...

Böyle bir ilişkinizin olmasına en azından yaşamanıza çok sevindim..Birini güzellikleriyle hatırlamak çok güzel..Toprağı bol olsun.

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

böylesine güzel bir ilişki içinde yaşamış olman ne güzel. ben hiç kayınvalidemi tanımadım, öldüğünde eşim 7 yaşındaymış, o bile unutmuş yüzünü. hepsine rahmetler diliyorum. insanların arkalarından özlemle anılmaları ne güzel...