29.05.2006

keyif

Balkon keyfi en büyük keyiflerimden... Bir de çayımız varsa mesela,balkon yeni yıkanmışsa, güneş batmak üzereyse, Aktris yan bahçede çocuklarla saklambaç oynuyorsa, Maşuk ayaklarını demirlere uzattıysa, Kaplumbağa yatağında şekerleme yapıyorsa, elimize birer dergi aldıysak, bahçemiz yeni sulandıysa, toprak kokusundan sarhoş olduysam, arada fesleğenin kokusu cila oluyorsa...

Bu haftasonu sadece birkaç saatlik bir alışveriş merkezi zehirlenmesinin ardından bol açık hava, bol ayak sızısı,dereotu, maydanoz ve bilmediğimiz bir bitki tohumunun daha ekilmesi, bahçede mangal keyfi, evde aktrisle beraber salonu sinemaya çevirip kaplumbağayı uyutup maşuk-aktris-sardunya şeytan üçgeninin film seyretmesi, kaplumbağa ailemize katıldığından bu yana ilk piknik deneyimimiz vb etkinliklerle geçti gitti bitti...

Sonucu ne oldu... sabah uyanamadım oksijen zehirlenmesinden, Aktris okula gitmemek için binbir yalanla yaratıcılığına yaratıcılık kattı, Maşuk "haftasonu çeviri yapmam lazımdı yapmadım" diye diye gitti işine gücüne, Kaplumbağa yine uyuyor....

 Posted by Picasa

16 Yorum:

Annelog Atölye dedi ki...

Sardunya ne güzel yazmışsın, hayat bu işte:))Yeni sulanmış bahçe kokusu da ne güzeldir. Kaplumbağa nasıl, herşey beklenildiği gibi mi gidiyor?

Adsız dedi ki...

of of böyle olmayacak ...
geliyom o güzel balkona

huysuz dedi ki...

o nasıl güzel balkon öyle :) ahşap rafların üzerinde saksı çiçekleri çok hoş görünüyor.

nimetin.blogspot.com dedi ki...

yahu ben bir türlü balkonda çiçek yetiştiremiyorum. güneşten kavruluyor çiçekler:( yaşasın balkon sefaları:))

nimet

KUGUU dedi ki...

Sahiden bu balkon sizin mi Sardunyacigim ?? Ellerine saglik, hep analtirdin da vallahi mest edici gorunuyor. Keyfiniz her daim bol olsun, piknikleriniz cok olsun. ps: Komsuda piser bize de duser , davetlere icabet edilir:))
Kuguboynu

kedi dedi ki...

Sevkili Sardunya Hanfendüsü;
bizlerr "çiçek yetiştirmeyü sevmeyüük ammaa çiçek yetiştirinlere pek çoh bayılurukk"
dayanışma dernee olaraktaan sizüü yılın çiççek seven bilokerı seçtük efemmm,ayrıyetteenn ödülünüzüü balkonunuzda vermeyee karar verdüükk,e artıkun bize bi çay demlersüüz hanfendüücüüm.

ince eleyen karakter dedi ki...

evının dort tarafı balkon oda yetmezmıs gıbı onu cıceklı boceklı arkası sebzelı meyvelı koskocaaaaaaaaa bır tarla ıcınde ben senın su balkonu kıskandım dısem acep ayıp etmış olurmuyum sımdı sen dersın e kız delımısın benım balkonu kıskandın ben o balkondakı cay keyfını o balkondakı mangal sefalarını kıskandım arkadasım ben bes senedır bu evde bır kez mangal yaptık oda esım yoktu
cay vs ıcıyoruz ama ne bıleyım ıste tadı yok komsu akraba olamyınca

Age35 dedi ki...

Çoook güzel bir balkon bu??Ömür uzatan cinsten..

zeyno dedi ki...

Sardunyacım, ben de Nimet gibi balkondaki çiçeklerimin kavrulup kurumasına çok üzüldüm. Bir hevesle ne güzel çiçekler almıştım ve senin kadar olmasa da çiçekli balkonum olsun istemiştim ama çoğu kurudu:((( Senin balkon felaket mutlu etti beni ne güzel olmuş:))

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

çiçeklerin ne güzel sardunya. ben de benimkileri çekip postumda yayımlayacağım. senin nickin gibi renk renk sardunyalarım var benim, öyle bir açtılar ki aynen çadır gibi.sevgiyle kal...

Sardunya dedi ki...

Annelogum: Valla Kaplumbağa bir kaplumbağa hızıyla ama emin adımlarla ilerliyor:)

Pecen: Bekliyorum sürprizini:)

Huyuz ve tatlı: Seni burda görmek ne güzel:) Hoşgeldin:)

Nimet: Sürprizini değil direkt seni bekliyorum:) Bir gece ansızın geleceksin gibi bir his var içimde:)

Kuğu: Selanik geçmiş ya bir postunda... işte dedim balkona davet edilecek bir blogcu daha:))) Beklerim ne zaman istersen.

Pisicim kuzucum: Senin bir ayağın burda zaten, gelsene hadi gel gel gel gel x 40 (yokluğun ciğerime işledi leeeen, gitme bir daha)

Toprak ve benim: Ne zaman istersen , yolun buralara düştüğünde ya da sırf bana gelmek için de olsa:) beklerim efem!

Age 35: Gerçekten de günün tüm zehirini akşamüstü iki bardak çayla atıyosun bu balkonda (ya da bana öyle geliyor) :)

Zeyno: Acaba böyle plaj şemsiyesi gibi birşey mi kursan önüne barikat olarak öğle saatleri:) Belki o zaman çiçeklenirler yeşillikler... ya da uğraşamam dersen sen de gel bize:)

Yalnızlar kraliçesi: Merakla bekliyorum o güzelliklerin fotoğrafını... sen de sevgiyle kal..

KUGUU dedi ki...

Seve seve gelirim, dedim ya davet olsun icabet ederiz israr ettirmekle yormayiz canimcim:)) (insan kendi gormek bulusmak isteyince boyle zorla davet ettirirmis degil mi canim?)

Sen simdi adresi ver, ben yarin aksam yemekten sonra sendeyim... deeeermisim. (hayir is cikisi gelsem, cay icin desemde yemeye kalmam icin tutturursun, kiyamam ben.)
Kuguboynu

Aslı Cin dedi ki...

Balkon keyfi gibisi yok, hele de çayla. Bu arada balkon da süper.Nerde öyle ferah balkonlar?

Sardunya dedi ki...

Şimdi canım kuğum istersen burdan yazmayım blog aleminin enayisi gibi adresi.. sen bana bir mail gönderiver görüşelim

aslıcım çok teşekkür ederim iltifatın için:) seni de bekleriz efem

KUGUU dedi ki...

:))

Günce dedi ki...

Yaaaa balkon çok güzeeel:)))Hayran kaldım walla.Şimdi ben de bi balkon sefası yapmak istedim ama bizim balkonda güvercinler rahat bırakmıyo:(