13.06.2006

beyaz salon

Şimdi bunu da bahçede çektim, netlik falan kötü ama pek hoşuma gitti, altına yazacak birşey de bulamadım. Bana gelinleri hatırlattı ya da dekorasyond ergilerinde asla yaşanılır bir ev havası vermeyen ama genelde gıpta ile bakılan o bembeyaz döşenmiş salonları:) Bu kadar. (iyi ki bulamadım yazacak şey) :))) Posted by Picasa

6 Yorum:

DAMLA dedi ki...

Sardunyacım,
bu çiçekler harika!!...
Nasıl özeniyorum toprakla uğraşmaya biliyormusun?
Ama şimdilik terastaki 3-5 saksıyla idare ediyoruz:(
Sevgiler

KUGUU dedi ki...

Sardunya bu sabah seni andim. Bir saksida 5 kok olmustu meneksem- kacak afrikalilari kulustur kamyon kasasina sIkIstırmıs gibiler, artik iyice tikistikis. Bunu bozmadan nasil ayiracagim ben yaaa, Dr.Sardunya Hanim, help pls.
Kuguboynu:)

Asortik Krep dedi ki...

Ne güzel anlatmışsın beyaz koltuklu salonları görünce sanki ben silicem gibi gelir..daralırım :))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

bu ne çiçeği sardunya ya. Başaşağı duran güller mi? yoksa başka bir çiçek mi? Ama her ne iseler çok hoş görünüyorlar

nimet

ince eleyen karakter dedi ki...

valla asortık haklı ama hep hayalımde bembeyaz duvarlar koltuklar halılar aman beee hayalı bıle guzel hele kı bır cıcek bıle bu hayalı anımsatıyorsa -))))
pazar gunu kendıme sakayık ortanca bılımum cıcek bocek ne bulduysam aldım bu ara ne hıkmetse bende bahce gulu oldum
bu benım kayınvalıdeme taktıgım laka kendısı bahceden hıc cıkmazda

kedi dedi ki...

Sardunyam papatyam kumum,sene 97 yeni evliyiz,belediye başkanının yeni eşine(1.yi gömmüş,2.yi boşamış,3.yü almış amcam)tebriğe gideceğiz.
Ev cillop gibi bembeyazz döşenmiş,çok zevkli ve güzel anlayacağın.
Çaylar geldi ama gelin hop oturuyor hop kalkıyor ,biz karıştırırken,çayı sehpaya koyarken,keki yerken falan gözü hep üstümüzde,işte göz varya üstünde eşim hiç sevmez diken üstünde oturmayı,çay kaşığını düşürdü koltuğaaaaaaa.

Amaninnn gelin bi telaş koştu bez kolonya getirdi,surat 5 karış asıldı,sinirli sinirli siliyor falan.Başkan diyor"önemli değil h.bey,olsun,geçer efendim üzülmeyin"
Gelin ne dedi biliyor musun?"ne geçeri be!ne geçeri,çay şekerliydi ,nasıl çıkcak bembeyaz koltuktan şimdi"

Eşim dedi"başlarım ben böyle zevkin içine be!İnsan adam gibi rahat rahat yaşayamıyacaksa,misafiri göz hapsine alacaksa olmaz olsun onların beyaz takımlarıdaaa,koltukları daaa!!!"tabii tüm bunları evde bana söyledi kibar kocam ;P

O gün onları son görüşümüz oldu,bu köy güzeli ama pek görgüsüz gelinin biletini başkan 1 sene sonra kesip yeni 4.ye yelken açtııı.Bizimde tayinimiz çıktı ama Ben en çok evini merak ettim başkanın,ne renk döşediler diyee;P

Ahh ahh,bak eşimle hatırladık bu olayı şimdi,nerdenn nereyeee be Sardunyammmm:)))