25.06.2006

fotoğraf gibi yaşadım

Tam da bu fotoğraftaki gibi bir haftasonu geçirdik. Perşembe günü çekmiştim bu fotoğrafı Altınpark'ta, taa pazar akşamı şu saate kadar bu fotoğraf gibi yaşadım:)

Cumartesi günü bol bol gezdik, Karun'la buluştuk, balkonumuza o kadar güzel aksesuarlar aldık ki... bir de kendime nihayet lavanta özlü bir parfüm buldum. Çok mutluyum:) Daha da güzeli nihayet alacağımız fotoğraf makinesine karar verdik:) Artık bizim de bir fotoğraf makinemiz olacak... bu çektiklerimi ben video kameramızın fotoğraf çekme fonksiyonunu kullanarak çekiyordum. Çok yakında benim de olacak bir fotoğraf makinem, Maşukun anneler günü hediyesi:)))

Pazar günü ise dışarı çıkmayalım dedik, tüm gün balkonla uğraştık, tek tek çiçeklere bakım yaptık, balkonu süsledik, rüzgar güllerini yeniden yerleştirdik, minik mum konulan kandil gibi birşey alıp koyduk masamızın üzerine, bir de sarı üç tane minik saksı.

Sonra film seyrettik, yemek pişirmedik hiç, dışarıdan söyleyip keyif yaptık, tüm haftasonu boyunca da kahvaltı ve çay fasıllarını balkonda geçirdik. Akşam üzeri bahçeye indik, Maşuk bahçeyi suladı, ben biraz kaplumbağa biraz kabus komşularla vakit geçirdim...

Rüzgar gülleri, sardunyalar, lavantalı kokular, fotoğraf makinaları, elele-kolkola-dizdize...

Bu haftasonu ipek bir kumaş gibiydi, hiçbir yere takılmadan aktı geçti, serinlik verdi, mutlu etti... Posted by Picasa

6 Yorum:

KUGUU dedi ki...

SARDUNYA mashallah, balkonu bizim icin iyice susluyorsun anlasilan:)) Sonundaki "ipek kumas gibi gecti" tanimlaman coooook hosuma gitti, kendin gibi anlatimin da yumusacik:)

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

çok güzel bir haftasonuymuş ve çok güzel anlatmışsın. resme de bayıldım. balkonunuzun keyfini doya doya çıkarın. ben de özendim balkonumda daha fazla vakit geçirmeye karar verdim.

mom dedi ki...

ne kadar ic acici bir resim demek sende benim gibi balkonla ugrastin:) makineni alinca ciceklerinin resimlerini cekersin

Age35 dedi ki...

Okurken bile ferahladım ben...

ince eleyen karakter dedi ki...

resme bayıldım varmı boyle bır yer dıye
ınsallah sen alırsın maıneneı benımde esım anneler gununde hedıye alacaktı ama hala alacak

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

her günün son yaşadığın haftasonu gibi olsun...