5.06.2006

ya da bir ilkbaharsan yolun başındaysan

Böyle evin içinde rastgele bir iş yaparken beynimden alt yazı şeklinde geçiyor bazen- bunu da yazayım diyorum. sonra toparlıyorum işi, işin ucuna geliyorum, oturuyorum bilgisayarın başına ama banyoya bıraktığım yer paspasının sapı bir ışın kılıcı misali ters yüz alt üst ediveriyor yazayım da sonra eğleneyim, yazayım da sonra hatırlayayım dediklerimi. Dımdıslak kalıyorum, açıyorum kameradan aktardığım son fotoğrafları, şunu koyayım, yok çok börtü böcek oldu derken....

"Hah" diyorum "bari müzik açayım da geri fonda çalsın dursun"

"Yalnız kaldıysan
Kalkıp pencereden bir baaaak
güneş açmış mı
yağmur düşmüş mü
dön bak dünyayaaaaa"
(Aaaah ahh Kulakların çın çın çınlasın emelim arzum)

Sonra saman nezlesi yine teslim alıyor beni, hapşurup duruyorum, içimden de "dur" diyorum, "en iyisi madde madde yazmak" zira gündem birbirleriyle alakasız maddelerle dolu.

Mesela cuma- cumartesi gelenimiz gidenimiz oldu epey (bir başka post'a bıraktım ayrıntıları)

Mesela pazar günü ilk defa Beynam'a gittik ailecek, poğaça yiyip kola içip, hamakta sallanıp, ailecek Kapluş için hazırladığım havuç çubuklarını kemirip döndük evimize.

Mesela Kaplumbağa'nın fizik tedavisi için kontrolü yapıldı cumartesi günü, gayet iyi gidiyor herşey, ama bu ay oturmaya ve kolları üzerinde yüzüstü yatarken göğsünü kaldırması için çalışmalar yapacağız ve zaten hala oturmuyorsa bir ay sonrasında gelişimde gerilik var diyip beni gerecekler.

Mesela Aktris'in okul kapanır kapanmaz geniz eti ve bademcikler silsilesi operasyonu olması gerekiyor, artık geceleri adam akıllı horluyor, ağız yapısı da bozulacak, garibimi saman nezlesi sobeledi, hapşurup duruyor sürekli, geceleri uyanıyor, cuma günü okulda dans gösterisi yapacakmış, sürekli bu gösteriden bahsediyor, deli gibi öksürüyor, öksürüğü geçsin de gösteriye katılsın diye elinden geleni yapıyor.

Mesela 24'ü izlerken Maya'nın ölümü (ki fazla dramatik olduğunu bilsem de) hüngür hüngür ağlatıyor, ölen çocuğunun yanağına son kez dokunan anneyi görünce dayanamıyorum.

Mesela bu gündem maddelerinin çoğu kimseye ilginç gelmeyecek, ben de zaten sırf gelecekte bakıp da hatırlayayım diye bugünleri şifreli, anahtar kelimeli , bond çantalı yazıyorum özelleri.

Aaa unutuyordum mesela biyonik kedi geldi Ankaraya ama hala sesi çıkmadı:)
Mesela yarın Kuğu Boynu ile buluşulacak, Nimet, Crescent ve ben ve Kuğu Boynu ve ağır misafir Kaplumbağa'mız:)

Aklımda en çok çocuklar var yine. Kaplumbağa'yı serumlu, iğneli, ilaçlı ve bilumum hastane teçhizatlı görmeye alıştım, katlanıyorum ama nedense Aktris'e narkoz verileceği düşüncesi elimi ayağımı buz kesiyor... amaaan bu da dert mi, herkes nelerle uğraşıyor...

Hadi kalk git meyve suyu içi, kalk hadi kalk aaaaa....

Şttt ne diycem, yukarıdaki fotoğraf var ya
Balkonumuzdaki sardunyalardan birinin yavruları
Öper ellerinizden... Posted by Picasa

4 Yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

mesela ben yarın kan vereceğim:(( hala alışamadım bu kan vermelere yahu!!!

nimet

Asortik Krep dedi ki...

Kötü şeyler düşünmemeye çalış lütfen..Ve unutma ki çocuklar annelerinin durumuna göre tavır alırlar..Yani gözlerin doğru mesajlar versin aktrise..

Sardunya dedi ki...

nimetcim inşallah sonuç güzel çıkacak
asortikim krepim çok haklısın, o kadar sağlam yere basıp sağlam bakıyorum ki gözlerine ben bile şaşıyorum.

Adsız dedi ki...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»