29.07.2006

...



- Dörtten üçe düşünce beklediğimin ötesinde, geçen seferki ayrılıkta yaşadığımızdan da beter bir boşluğa düştük Aktris gittiğinden bu yana. Gidip gelip odasına giriyorum, kokusunu arıyorum. Kıyafetlerini düzeltiyorum. Çıkarkan mutlaka kapısını kapatıyorum.
- Kaplumbağa emeklemede hızlı çekimlere geçti. Bazen kafasını çarpıyor, bir küüt sesi ve arkasından gelen tiz ağlamayla geçiyor günler.
- Elif Şafak'ın Mahrem'i o kadar iyi geldi ki bana. Bitmedi henüz ama geldiğim yere kadar epey sarıp sarmalandım içinde.
- Geleceğe, teknoloji ile ilgili en büyük fantazim gözbebeklerime fotoğraf makinasının implant olarak yerleştirilmesi. İmkanım olsa sürekli fotoğraf çekmek istiyorum. Her boşluğumda da kapıveriyorum makinayı. Evet, bir kibrit kutusuyla dünyadaki tüm fotoğrafları çekmek mümkünmüş. Bunu İZ'deki bir fotoğraf ustasından duydum. Evet dedim, bizim evde de dünyadaki tüm fotoğrafları çekmek mümkünmüş. Hala ne çok şahane kare var hayatımda.
- Televizyon Makinası'nda Seksenleri izlerken yazmak çok zormuş. Zaten Çemberimde Gül Oya'yı yeni keşfettim, tekrarlar sayesinde.
- Maşuk ne kadar plug in varsa bana lazım, indirdi ve kalbimi fethetti. Bir de üstüne çay, peynir-ekmek servis etti.
- Ben yine görünce, duyunca, hissedince bomba sesi, barut kokusu, çocuk çığlığı, derin nefes alıyorum, balkona çıkıyorum, ayaklarımı uzatıp demirlere bulutlara bakıyorum... sonra da oturup ayaklarımın fotoğraflarını çekiyorum, kaçıyorum.
 Posted by Picasa

6 Yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

ben de şu anda 80 leri seyrediyorum:) ne tesadüf böyle:) ana değişik bir duygu oldu şimdi bu. ayaklarda muhteşem bu arada 80'li dostum benim

nimet

nimetin.blogspot.com dedi ki...

bu arada ancak bu saatlerde bilgisayarda oturabiliyorum bakarmısınız!!! pessss

nimet

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

canım neden sayfayı karattın, bunda kızının gidişinin rolü mü var. lütfen rengini aç. yeşil yeşil pek güzeldi. sardunyaya yakışan da bu olmalı. sevgiyle kal...

Sardunya dedi ki...

Nimetcim, iltifat etmişsin 80'li dostum falan:) Fakat sabah 4 buçuğa kadar takıldım kaldım ben o seksenlere...
Kraliçem, neden artık siyah biliyor musun, kızım geri dönmek üzere tatile gitti, geri dönmemek üzere giden ve neden öldüklerini dahi bilmeyen çocuklar için bu siyah. Birgün yeşil olacak yine. Umarım.

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

isabet...

ben o açıdan bakmamıştım. sevgiyle kal.

Sardunya dedi ki...

Sen de sevgiyle kal kraliçem.