4.09.2006

unutmayayım diye kısa kısa


Foto: Bahçe/Temmuz 06/Sardunya

* Alyansları aldım. Mini nikah töreni ile Maşuk'la yeniden evet dedik:) Yıldönümü güzeldi. Doğumgünü de:)))
* Sifon almak için gittiğimiz alışveriş yerinde Aktris'in Grup Hepsi'nin imza günü olmasını anlamasıyla saatlerce sırada dikilmek zorunda kaldım. O grup Hepsi'yi gördükçe heyecanlandı, ben de onun heyecanını gördükçe. İçlerinden en çok sevdiği grup üyesi de Aktris'e iltifatlar edince eridi, bitti, mest oldu. Sanırım güzel bir çocukluk anısını paylaştım kızımla.
* Kaplumbağa tutunarak ayakta duruyorrrrrrr:))) Ayakları yere basıyorrrrr:) Daha ne olsun...
* Saatçi Bayırı tatilde bitmişti. Geldiğimden beri birşey okuyamadım. Bugün başlayayım diyorum. Kütüphanemi karıştıracağım.
* Lost'un dvd'si geldi. Bir takıldık pir takıldık. Her gece 3-5 bölüm seyrediyoruz. Alelade bir tema bu kadar mı adamı sarıp sarmalayacak kadar zekice ayrıntılanır, bu kadar mı konu üretilir bir temadan, herşey bir yana insanın gözünü bu kadar mı dinlendirir bir dizinin arkaplanı...
* Ayaklarımın ağrısı geçmiyor artık:( Sabahları yataktan kalkıp yere bastığım anda topuklarıma çiviler batıyor:(
* Sonbahar geliyor. Havanın kokusu değişti. Bahçenin tadı da:) Ben çok severim sonbaharı...
* Şimdi ben böyle yazdıkça aralara şu iki nokta üstüste ve kapa parantez koymak istemiyorum. İstemedikçe de yazıyor elim. Üç nokta koysam o da olmuyor her yere... bulamadım bir çözüm.
 Posted by Picasa

6 Yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Canım, topuk dikeni diye bir şey var..Duydun mu bilmiyorum..Bir araştırsan faydası olur mu bilmem ama hiç değilse ayağına uygun tabanlıkla o ağrıları geçirebiliyorsun.

Annelog Atölye dedi ki...

Harika notlar:))Üç nokta koymak bitirmemek hayat akıyor demek bence. Hiç çekinmeden üç ya da iki nokta koy... Lost'u hiç izlemedim ama çok merak ettim, edineyim. Prison Break tutkunu idik geçen sezon, bir de lost eklenecek gibi:)

Adsız dedi ki...

topuk agrilarinin sebebi, devamli duz taban ayakkabi veya terlik giymekten kaynaklanirmis,ayakkabilarin icine koyulabilecek silikon bir topuk ya da hafif topuklu ayakkabi/terlik agrilari ciddi oranda geciriyor.. topuk dikeni 40 li yaslardan sonra gorulurmus daha cok..
gecen sene basima gelenlerden kucuk bir alinti...
sevgiyle...

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Lost'u çok duydum ama hiç izlemedim. merak da ettim.son zamanlarda cnbc-e'deki 4400'e takıldım ben. yeni bölümlerini bekliyorum.kaplumbağa'ya tebrikler. basmakla kalmayacak yakın zamanda koşturacak da arkasından yetişemeyeceksiniz bence.imza günleri güzel oluyor. ben genç kızken ve oğluma hamileyken İpek Ongun'un imza günlerine denk gelmiştim Tüyap'ta. imzali kitaplarını okurken her seferinde mutlu oluyorum.görüşmek üzere....

Aslı Cin dedi ki...

Kplumbağaya çok sevindiğimi söylemek istedim.

Sardunya dedi ki...

ASortikim Krepim sanırım öyle birşey. ama kilo vermem lazım. Ben biliyorum kaynağı yani de kaçıyordum işime gelmediği için.
Annelogcuğum ben yeniden virgüllere, noktalara döneceğim galiba. Başka türlü arınamayacağım bu parantezli ifadelerden.
Anonim, bak o da olabilir. yani hiç yok ki topuklum falan. herşey dümdüz.
Burcum- lost'u tavsiye ederim. İpek Ongun benim hayatıma damgasını vuran bir "Kamp Arkadaşları" yazmıştır ki ilkokuldan bu yana Nilgün ve Şerife'yi ararım.
Aslıcım çok teşekkür ederim.