1.11.2007

Çok güzeldi



Murathan Mungan'ın Seçtikleriyle Büyümenin Türkçe Tarihi- Çok güzel.

Ben çok düşündüm ilk ne okudum diye çocukken. Hatırlayamadım. Aklıma nedense Kemalettin Tuğcu'nun köprüaltı çocukları ile ilgili bir hikayesi geldi hayal meyal. Sonra Kamp Arkadaşları. Şimdi Aktris de okuyor. Ama bir ara Jane Eyre okuduğumu hatırlıyorum. Niyeyse...

Foto: Aktris salonun ortasında, boylu boyunca yatmış horul horul uyurken.
Posted by Picasa

7 Yorum:

Adsız dedi ki...

Bende Sefilelri ve sonrada Çocuk Kalbini okumuştum 12 yaşında Montaigne okudum ve hiçbirşey anlamadım hatta ee büyünce okudum tekrar en çok aşk denemesini sevmiştim hatta. Bu arada bu aktrise hayran kaldım ne kadar da huzurlu maşallah canım

kedi dedi ki...

Kaplumbağanın oyuncak zürafası sandım iyi mi?
Aktrist hanım "düşünen adam" pozisyonunda uyuyor yalnız,parmak alında:)

(Aktrist dimi o len Sarduş?Bak gerçekten oyuncak zürafa ise yorumumu yayınlama.Salaklığım tescillenmesin.Parası neyse viririk.Ehiii)

berfin dedi ki...

sardunya bende çok severim M.Mungan okumayı.Bu arada resimlere bayılıyorum. Bu konuda öok beceriklisin..Ya Biyonik kedi ye bende katılıyorum Aktrisimin ayaklarını ve başını görmeden bende oyuncak zürafa sandım:)

Sardunya dedi ki...

Edacim
Çok haklısın. İlla bir verirler Montaigne'in Denemelerini. Güzeldir lafım yok ama soğutmasalardı beni çok erken yaşta mesela:))) Aktris konuşurken birden uyuyanlardan cümlesini yarıda kestiğini bilirim ben:)

Sardunya dedi ki...

Pisicim:)
Valla bir nevi zürafa zaten Aktris bizim evde. Eh malum biz de pigmelik var. Bu kız uzun boylu:) Şimdiden omuzlarımda:)))

Parantez içinde de düşüyordum gülmekten:)

Sardunya dedi ki...

Berfincim Çok teşekkür ederim:) Demek bizim battaniye de bir sorun var:) Yoksa ben hiç zürafa olarak görememiştim kızım kuzumu:)

Defne dedi ki...

Oooh, böyle olur olmaz bir yerde kestirmek kadar tatlısı, keyiflisi var mı? :)