20.03.2008

arapsaçı

Ben şöyle kızarsam böyle etki yaratır, şöyle kolumu kaldırırsam gelecekte karakterinin şu şubesinde şöyle iz kalır türü yazıları, öğretileri okumasaydım, içimden geldiği gibi kızabilseydim mesela Aktrise, eminim daha sağlıklı izler bırakırdım bu yeni yetme genç insanda:) Kafam karışıyor.
Proje anneler diye bir yazı vardı geçenlerde gazetede. O hesap işte.
Psikolojik öğreti donanımlı anaların yarattığı durdukyere ve yoktan yere travmatik bir nesil mi yetişiyor çok merak ediyorum. Üstelik bu yeni nesil anneleri yaratan eski nesil anneler de nasıl yaradana sığınıp girişmişler bize. İz kaldı da ben mi farkedemiyorum:) Ya da bilinçli olacağım diye daha karmaşık ruhlu bir çocuk mu yetiştiriyorum bilemedim:)
Ne yazdığımı da anladıysam arap olayım. Hazır içim arapsaçıyken.

5 Yorum:

KIRMIZI BALIK dedi ki...

HIC DE ARAPSACI DEGIL YAZDIKLARIN.COZMUS BIRAKMISSIN ORTALIGA BIR KOCA YUMAGI :) BELLI KI VAR; AKLINA COK YAKIN BIR YERDE HEM COK BUYUK HEM DE SEFKATLI BIR KALBIN...EN DOGRUSUNU KALBIN BILIYOR:)

Ebru Oğuş dedi ki...

"Psikolojik öğreti donanımlı analar" harika bir tanımlama!! kesinlikle deli bir nesil yetiştiriyoruz, en azından kendi adıma öyle diyebilirim. çokça sevgi delisi çocuklar ve de gençler ve de yetişkinler olacaklar.. iyidir ya böyle, iyidir sardunya.

Sardunya dedi ki...

Kırmızı Balık
Hoşgeldin
Son zamanlarda ilk görüşte beğendiğim, dönüp dönüp her satırını tekrar tekrar okuduğum nadir bloglardan biriyle karşılaştığıma pek memnun oldum.

Sardunya dedi ki...

Ebru:)
Sevgi arsızlığı ömür boyu başa bela olmasın da:) İyi mi kötü mü sanırım ancak kızım kendi kızını büyütürken belli olacak:)

KIRMIZI BALIK dedi ki...

ben de seni; cok sevdigim bir kitap gibi okudum hic bitmemesini isteyerek.fotograflardan ayrica beslendim.ben de bir o kadar mutluyum seni bulduguma,okuduguma:)hosbulduk:))