4.04.2008

Genel

*Dün konuşmacı olarak ben ve Maşuk mezun olduğumuz üniversiteye davetliydik. Ne tuhafmış konuşma yapmak, onca gözün size bakması, hatta organizasyon sonunda kimisinin gelip "siz televizyona çıktınız mı daha önce" gibi gülümseten sorular sorması, plaketler, fotoğraf çekmeler, hocaları yıllar sonra görmek, öğrenci tuvaletlerindeki keyifli dedikodular vs vs vs. Hey gidi Beytepe dedirtti yine bana Beytepe... Hele Maşuk'la orda olmak sadece yaşayınca anlayabileceğim bir duyguymuş...

* Çok kıymet verdiğim bir arkadaşım var. Beni neden anlamadığını anlattı. Ben de neden kendimi anlatmadığımı. Bilmiyorum anladı mı:) Ama o konuşma bende keyif verici izler bıraktı. Teşekkür ederim Geveze Kalem.

* Otobüste Everything's Illuminated Film müzikleri kulağımdayken şehrin sokaklarına bakmak bana komedi filminde yaşıyormuşum hissi verdi. Mutlu oldum. Salak salak gülümsemişimdir bile yol boyu:)

* Başkasının klavyesinden bloguna yazı yazmak sanki umuma açık bir yerde üstünü değiştirmek gibi mi ne... bu harfler bile benden çıkmıyor gibi.

3 Yorum:

Tabiat Ana dedi ki...

neee sardunyam beytepeye gelmiş burnumun dibine veee ben gidip onu dinlememeişim:((
Ufff yaaa şaka dimi bu:((

Adsız dedi ki...

Valla değil:( Bilseydim, haber verirdim. Bilemedim:(

Tabiat Ana dedi ki...

ben sımdılık bır sure daha beytepede olacağım sevgılı sardunyam,
olurda bır başkası olursa a da sen beytepede olacak olursan beklerım.sevgilerimle...