16.04.2008

Koltuk değneklerim


Güzel şarkılar dinlemek ve güzel cümleler söylemek gibisi yok bu aralar. Yaşadığım hayatın hem ayrıntılarında hem de tam göbeğinde kocaman duran tüm güzellikler sanki koluma girdi. Beni ordan oraya götürüyorlar. Memnunum. Şikayetim yok. Ben bir de neyi fark ettim biliyor musun? Eski yazdıklarıma bakınca utanıyorum. İnkarlı bir utanma değil. Kabukları soyulmuş ağaç gibi oluyorum her kelimede. Yazarken de giyiniyor gibiyim. Çözemedim ki ben bu işi:)

10 Yorum:

fortuna dedi ki...

ben eski yazılarını da çok beğendim:))
hayattan keyif almak; yaşamak budur işte..

Geveze Kalem dedi ki...

Ben kötü bir şey mi yapmış oldum acaba?:)
Ama çok hoşuma giti benim. Ayrıca farkında mısın sen tüm yazılarınla bir 'puzzle'ı birleştiriyorsun. 'Puzzle'da hangi parça diğerinden daha değerli olabilir ki?:)

KUGUU dedi ki...

Sardunya sen baskasin.
Insallah istedigin işte basvurunda olumlu sonuclanir.

Güneşli Günler dedi ki...

Kabukları soyulmuş ağaca benzemek, çok sevdim bu ifadeyi, ben de ne zamandır arıyor duruyordum. Sardunya seni okumak çok keyifli, sen ne dersen de. :) Sevindim daha iyi olmana.

Adsız dedi ki...

Fortuna
Hayatı yaşamam kaçınılmaz. O yüzden zevk almaya bakıyorum ben:)

Adsız dedi ki...

Geveze Kalemcim
Yok yok kötü birşey değil. Sadece savunmasız hisediyorum eski yazılar yeniden çıkınca karşıma. Değişik bir duygu işte:) Puzzle mı? Ciddi mi?

Adsız dedi ki...

Ah Kuğucum
İnşallah yaa
Seninle görüştüğümüzde ne kadar küçüktü Kaplumbağa...

Adsız dedi ki...

Ahimsa
Teşekkürler ederim:)))

snm dedi ki...

sardunya merhaba ben sinem birşey soracağım cem adrianı nasıl ekledin sayfana ben de melih kibar ı eklemek istiyorum çıldırdım yapamadım yardımcı olur musun?

Adsız dedi ki...

ben de sana yardımcı olabilmek için girdim şimdi sayfaya ama açılmadı. ve hatta sayfamda da gözükmüyor:(( sanırım onlardan kaynaklanan bir sorun. düzelince hemen sana da çözüm bulacağım