15.07.2008

Zaten sevmem:)

Yaz mevsimi nankör ve laçkadır bana göre. Ben zaten denize girmeyi de sevmem, dev bir küveti andıran havuza girmeyi de... üstelik güneşlenmeyi de:) Rüzgar varsa, kıyıda oturup müzik dinlemeyi severim. O kadardır.

Çocuklara çok saçma gelecei için bu düşünceler elbette onlarla paylaşmıyorum. "Elden ayrıksı" olmaları gerekmiyor tatil konusunda:) Sabırla bekleyeceğim ileride kendilerinin deniz-kum-güneş sefaletinden uzaklaşmalarını:)

Yaz gelince, herkes tatile koşunca daha da çok severim Ankara'yı üstelik. Tatilden gelenleri şehirde hemen ayırt edebilirim. Daha rahat giyinip, normalde konforla taşıyamayacakları askılıları, terlikleri rüzgar estire estire rahat taşıyarak salınmalarından şak diye tanırım:)


Herkes koştuğu için tatile elbette Aktris'de uydu akıma. Güney'de şimdi. Ve artık Kaplumbağa ile Aktris'in birbirine duyduğu özlem hiç beklemediğimiz bir noktaya ulaştığından bu buz gibi Ankara'yı bırakıp kardeşleri kavuşturmam gerekiyor. Bu da mecbur havuz, kum, deniz, sıcak demek:) Ve de ilk defa Kaplumbağa ile Aktris desteği olmadan uzun otobüs seyahati demek :) Seyahat beni orda kalma süresinden daha çok heyecanlandırıyor:) İlk aklımıza gelen 3 ve 4 numaralı koltukları boş olan bir sefer bulmak olacak.

Haftasonunu bulmayacak yani gidişim. Gelişim ise belirsiz.

Ama cidden komik geliyor evde oturup 3 senedir zaten tatil havasında yaşadığımdan. Şimdi bu daha çok işe gitmek gibi birşey:))

14 Yorum:

defneyleyasamak dedi ki...

Gidersen özlerim ama ben yazılarını...

Adsız dedi ki...

Gidersem de devam ederim ama ben o yazıları yazmaya:)

funda dedi ki...

Ben de tatil diyince en çok şehrin boşalmasını ve bana kalması halini seviyorum. Denize girmek ve saatlerce boş boş güneşlenmek de bana göre değil. İnsanların kendi tercihleri tabi ki ama bu konuda kesinlikle hemfikirim seninle..

Adsız dedi ki...

Ben bir de şuna şaşarım. Hani tüm yollar boşalır, kimi sorsan tatilde. Ama şehirde işler yine devam eder tıkır tıkır. Derim ki: "e bu kadar insanla da bayağı işliyormuş herşey" :)))

Benim ayağım toprağa basında dinleniyor ve tatil yapmış hissediyorum kendimi:)

funda dedi ki...

Buna da katılıyorum valla , benim de sadık yarim kara topraktır.. bugünü sana katılma günü ilan ediyorum ..

Sanem dedi ki...

Denize girmeyi de severim, havuza girmeyi de. Yanlız, kumsalda öyle yayılıp güneşlenmeyi sevmem. İyi yolculuklar diliyorum.

Not: Aktris buraya yumruk havaya!

tavsan dedi ki...

Ben denizi cok severim. Egenin icinde buyudum yazlari. Zaten oralar o kadar sicak da degildir. Ama sen kiyida oturup muzik dinlemek degince de cok tanidik geldi:)
Kardesler kavussun bakalim; ne guzel birbirlerini bu kadar ozlemeleri, bu yas farkina ragmen, bu yasta;)

tavsan dedi ki...

Ay, gule gule git, iyi "yolculuk"lar demeyi unutmusum; diyorum!

Adsız dedi ki...

Funda nasıl güldüğümü görmeliydin sen "bugünü sana katılma günü ilan ediyorum" yazınca:)))

Adsız dedi ki...

Sanemcim
Aktrise öyle bir sürpriz hazırladım ki:))) Cuma günü geleceğiz sanıyor. Yarın akşamüstü havuzda yanıbaşına gidivereceğim:)))

Adsız dedi ki...

Tavşan arkadaşım:)
Teşekkür ederim. Valla ben de şaştım kaldım bu hasretlerine:) Kaplumbağa kişilik bozukluğu yaşıyor aktris olmadan. O derece yani:)))

Ebru Oğuş dedi ki...

sanırım ben tam o tatilci tanımına uyuyorum. deniz kum güneş benim için hayat! 29-30 temmuzda ankara'dayım, tarife uygun olacağım. denk gelir de yolda görürsen beni de tanırsın belki:-) bak bu defa belki seni sarar güneyin güneşi, belli mi olur? şimdiden iyi yolculuklar, iyi tatiller, sevgiler...

Adsız dedi ki...

Yetişirsem peşinde olacağım o tarihlerde.. ama zaten sen gelmeyecek miydin bir gün buralara. Hala bekliyorum da:)

Ebru Oğuş dedi ki...

geleceğim gelmesine de geciktiriyorum kendimce. şimdi 2 gün ön hazırlıklar olacak, hala bitmeyen:-) sonra eylül dedin mi, pıl pırtı çoluk çocuk ankara'da soluklanacağız artık...