23.09.2008

Sen mi ben mi?

Dizi dizi analı çocuklu bloglarda herkes ne kadar sevdiğini anlatıyor çocuğunu. 
Çok merak ediyorum kaçımız psikopatlar yetiştiriyoruz, kim hırsından kendini yiyen ve çocuğunun beynini yok eden veli profili geliştirecek? 
Kimlerin bu olağan sevgisi çocuğun hayatını karartacak bir tutkuya dönüşecek? Kaçımız sararken boğacağız ki? 

Hepimizinki melek olmasa gerek. Hepimiz melek de değiliz zaten;) 

9 Yorum:

defneyleyasamak dedi ki...

Ben de düşünürüm zaman zaman bunu. Benim yaptığım, yazdığım dogru gibi görünür de, aslında yasadıgım doldurmaz yazdıklarımı. Ben aslında iyi bi anne degilimdir, kalemim iyidir sadece mesela. Olamaz mı?

Sermin dedi ki...

Ben de teröristleri görünce bunlar da bir zamanlar melek gibi bir bebekti diye düşünürüm. Kimbilir o anne baba neler vermedi ki çocuğuna o halde geldiler. tabii çevrede etkili ama yine de önce anne değil mi?

Adsız dedi ki...

Sizi bilmem ama ben bir meleğim :))

''Dünyayı sevgi kurtaracak,bir insanı sevmekle başlayacak herşey''

Sevin,sevginizi eksik etmeyin...

................
Sitenle alakalı melek notu:

Siteni daraltman çok iyi olmuş.Headerın üstündeki blogger reklamını kaldırırsan daha güzel görünüme sahip olcak.Son olarakta yazı yazdığın alanında beyaz olması güzel olur.

hindiba dedi ki...

yerinde soru. seninkiler sana çekerse en azından zor soruları yüksek sesle sorma cesaretine sahip olacaklar...

Adsız dedi ki...

Ve kaçımız umursamadan yetiştirip,sevgisiz büyütüp,susuz bırakacak,bir kucaklamayı esirgeyip.Melek ve şeytan olma durumu sadece ailede bitiyor olmasa gerek!Herşey hassas bir dengede ipin üzerinde yürüme meselesi...

şugibi dedi ki...

benim manyaklığım bi süre sonra geçer, oğlum da normal bir insan olur diye umut ediyorum. eğer geçmezse kötü, çok kötü. ama daha 9 aylık, vaktim var di mi?

Unknown dedi ki...

ben de hep bakar bakar derim "bu kadar herkes sevgi dolu çocuk bir tane koca bir tane hepsi süper onlar süper biz süper ben manyak toptan o halde"
hislerime bu kadar tercuman olabilirsin bu kadar :)

sufi dedi ki...

Siz kim olursanız olun ister melek ister öbür arkadaş çocuğunuz olması gerektiği gibi oluyor nedense.Aynı anne baba, aynı şefkat sevgi Ademle Havvanın Kabil ve Habil oğlu Kabil Habil'i öldürebiliyor.Dünya böyle kurulmuş böyle gidebiliyor.

Brajeshwari dedi ki...

iclerindeki seytanında bir melek oldugunu ogrensinler yeter ki, siz elinizden geleni yapın yeter sanki...