10.10.2008

alkış

"Sormamın mahsuru var mı: Son on yılda kaç tane aşırı lüks, aşırı donanımlı orduevi inşa edildi? Subay lojmanlarına akıtılan paraları, bir öğrenebilir miyiz?"

"....
Bu Savaş; 25 küsur yıldır bitirilmeyen/bitirilemeyen bu kanlı, bu kirli savaş Teşvikiye Camii’nden altı, Ataköy’den beş, Levent’ten de üç cenaze kalksaydı bitirilirdi- ne diyorsunuz?
..."

5 Yorum:

Tabiat Ana dedi ki...

geçen akşam bir haber kanalında bir şehit evinin önünden spikerde buna benzer bişey söyledi.Nedense dedi tüm şehit evleri işte böyle beyaz kireç badanalı tek katlı.Sonra oturduk oldukça uzun bir süre konuştuk düşündük Barışla.Doğruydu acaba illa ateşin elinemi değmesi lazımdı ,saçma sapan zirveler yapıp -çay kahve içip -uzatıp uzatıp -bugün olmadı artık haftaya devam ederiz denmemesi , bazı şeylerin kararlılıkla yapılabilmesi için??????

sufi dedi ki...

Diyanete ayrılan bütçeye ne demelisiniz askeriyeye ayrılan bütçeden kat be kat fazla.İnsanın cami hocası olası geliyor.En güzel yerlerde lojman sıcak su artı maaş
on bin nüfusa 15 cami.Paraların nerelere gittiği belli de, şehit ailelerine ne gidecek bilinmez.

Tanya's dedi ki...

Sardunyacım,

Ah..illaki bizlerin canımı yanmalı..elalemin cocukları Amerika'dayken...ahhh.

Ersin dedi ki...

Tanya'nın dediği gibi, amerikada işadamı bursuyla okuyan çocuklar, gemicikler, 17 yaşında işadamı olan siyasi oğulları, leventte, teşvikiyede şehit cenazesi de kalksa olacak, maalesef. dokunulmazlıkları kalkmadan siyasilerden medet umulamaz.
eğer o bölgelere medeniyet ve zenginlik gitmez ise okullar açılmaz ise maalesef terör örgütü bu zaaftan yararlanır.
ne yazık me yazık

Adsız dedi ki...

OLAYI O HAYRANLIKLA RESİMLEDİĞİNİZ
VE ÖZENDİRDİĞİNİZ İKİ YÜZLÜ AVRUPA
İLE,ÇOK BİLMİŞ ANTİDARBCİ ENTELLERE
DE SORSANIZA...ORDUYA SALDIRACAĞINIZA...............

ALİ SERTTAŞ