12.10.2008

Bu gece/sabah

Biraz web tasarımı ile uğraştım. Biraz örgü ördüm. Biraz gazete okudum. Güneş doğdu. Koşup çiçekleri suladım. Nedense güneş doğarken sularsam daha güzel oluyor çiçekler gibi saçma bir takıntım var. Sonra baktım Aliye Rona'lı siyahbeyaz bir film var terete'de. Salonun penceresini açtım sabahhavası için. Havalandırmam bitene dek yazayım dedim. Yazarken salon soğumaya başladı. O yüzden yazı bitti. Film akıp gidiyor.

8 Yorum:

sufi dedi ki...

Sen belki şimdi uyuyorsun ben bıraktığın yerden devam edeyim dedim.Pencereleri açtim havayla kucaklaştım nescafemi aldım ve sana yazıyorum.Bugünlerde ne oluyorsa zorla 3-4 saat uyutuyoruz kendimizi.İyi uykular canım.Devir teslim yapılmıştır.

Primarima dedi ki...

İşte o 3-4 saat uyuyanlardan biride benim...ne güzel Aliye Ronalı film.Severim, izlerim,hele kış aylarında nedense daha bir zevk alırım eski Türk filmlerinden.

defneyleyasamak dedi ki...

Ben ise uyandım, biraz olsun kadın oldugumu hissetmek icin herkesi evde uyurken bırakarak, kuaföre gittim, süs yaptım, iyi hissederek evime geldim ve kahvemi elime aldım suratımda kocaman bi ferahlık ifadesi ile...

ece arar dedi ki...

ben ise şimdi uyandım:) bir duş yaptım. budur...

Tanya's dedi ki...

Aaaa..burası başka olmuş....sıra ancak kendine geldi tabi değil mi hahayt..Kablumbağam iyi mi?..

Geveze Kalem dedi ki...

Aaa şablon yine değişmiş!
Çok kara olmuş be Sardunya. Hem bunda post tarihleri gözükmüyor mu, ben mi göremedim?

Bir de ne zaman denk gelebileceğiz, bir muamma herhalde.;-)

Camilla dedi ki...

Senin su sabahı sabah eden hallerini okudukça benim uykum geliyor.

Ben bu puslu şablonu begendim. Zemin nubuk mu ne??

karamelize dedi ki...

doğru tespit... çiçekler sabah erken veya gün battıktan sonra sulanır diye bilirim ben de.. yani yıllarca baba evinde böyle yaptırmışlardı bana,oradan kalmış aklımda...:)