13.10.2008

Koordinasyon

*Kış geliyor. Daha fazla ışık çekmek için artık siyah. Işık. Biraz ışık. 

*Şimdi sen bunu okuyacaksın. Ama bir tek sen anlayacaksın. Ben de insanın dakikalarca, kendini tanıtmaya çalışmadan, kaldığı bir yer olmasa da kaldığı yerden devam edermiş gibi, eski bir dostmuş gibi, tanımadığı bir insanla "ben de " bile demeden çoğu zaman konuşabileceğini sayende anladım valla. Görüşmek, arayıp sormak en güzel dostluklarımda bir ölçüt olmamıştır. Ama heyecandan cümle düşüklüğü bazı dostlukların da en güzel kanıtıdır. Aslansın yahu. İyi ki uyutup uyutup oğlunu yazdın;) 

*Çok şükür ukala ve hadsiz ve bir o kadar da hoppa yaz bitti ya. Güzel havalar ordan oraya sürüklemeyince kendime kalıyorum ya. En çok ondan seviyorum şimdiki zamanı. Arkadaşlıklarımın vefası bile mayalanıyor yaz bitince.

*Kaplumbağa Süpermen olmak istiyor. Olma demedim. 

6 Yorum:

sufi dedi ki...

Hani nerede o güzelim sıklamen sardunyalar, hep gözüm onları arıyor inan.Kaplunbağanın fotoğrafı ise muhteşem.

Tanya's dedi ki...

Kaplumbağa superman mi olmak istiyor..süper...deme olma..ilerde nasılsa herşeye denecek...

Sermin dedi ki...

Canım senn yazdılarının büyüsünü bozacak belki ama yeni şablonun çok güssseelll olmuş eline sağlık

funda dedi ki...

ben de istiyorum süpermen olmak. bana da olma deme :)

tavsan dedi ki...

Araya tatik girdi, bloglari takibe anca donebildim. Bi dolu sey olmus burada ben yokken. Hatirlamak istemediklerin gecmis olmus bile zaten:) Blogun yeni sablonunu ve guzel basligini; basliktaki tum fotograflari pek begendim ben, her zamanki gibi. Iste oyle, ben geri geldim, okuyorum diyim dedim:)

Sardunya dedi ki...

*Sevgili Sufi,

Yorumunla ilham verdin. Değiştirdim fotoğrafları. Nasıl?

* Tanyacan,

Demedim. O zaten süpermenimiz bizim.;) Bir de Maşukla konuştuk da. Tek gerçek kahraman süpermenmiş. Diğer kahramanların hepsinin gerçek kişilikleri var. Kahramanlık 2. kişilikleri. Oysa ki Süpermen öyle mi? Önce süpermen sonra Clark Kent.Bizimki de belki de önce Süpermen sonra Kaplumbağa:)

*Sermincim,

Çınar gözümde tütüyor. Ona da ne zaman istersen yaparız güzel bir başlık. Olma mı?

*Fundacım,

Okudum seni. Tam da yazdıklarını düşünürken bir baktım yorum bırakmışsın. Senkronize bir takip aramızdaki. Bilesin. Olma demem tabi. Sen de ol:)

* Tavşanım,

Yaz böyle ters mers yapıyor beni. Allahtan sadece bir mevsim:) Biliyorum geldiğini okuduğunu. Sensiz olur mu?:) Keşke gelsen yine. Nolur.