5.11.2008

"Boyu kısalmasın, kırıkları alın sadece ama bakın boyu sakın kısalmasın"

Dün duydum. İstanbul'da okulların doğalgaz borçlarının okul aile birliği hesaplarından ödenmesi istenmiş il müdürlüğü tarafından. 
Derim ki ben çoluk çocuk ailecek donumuza kadar bağış yapalım milli eğitim bütçesine, ama nolur ne olmaz siz o bağışları da silah almaya, savaşmaya, ota püsüre aktarın. 
Ya da lafı uzatmayın da ücretsiz eğitimi kaldırdık, yok böyle bir hak deyin. Biz de ona göre organize edelim isyanımızı. Neye isyan edeceğini şaşırınca bünyem, parktaki bozuk tahtarevalliden bir farkım kalmadı sayenizde. Ne zaman inerim ne zaman çıkarım belli değil. Zaten dengem de yok.  

Bir okul açarsam adını bas bas paraları leylaya koyacağım. Bahçeye de bütçe adında soyut bir heykel çalışması düşünüyorum. Hayırlısı. 

*Başlığın alakası yok elbette. Boşuna anlam atfetmeyelim. 
**Günün şarkısı: Kütürdet beni rutubet!!!!

5 Yorum:

serpil dedi ki...

Günaydın,
Ben bu başlıkları unutmamak için bir kenara yazsam diye düşünmeye başladım, gerçekten.
Neşeli bir sabah oldu yine,teşekkürler.

defneyleyasamak dedi ki...

yineliyorum: delisin sen :)

Adsız dedi ki...

Hahahah yazılarının başlıklarını çok seviyorum. okula bulduğun isimde süpermiş. İsmine rağmen senin açtığın okula gönderirdim ben çocuğumu.

Güneşli Günler dedi ki...

Başlık gerçekten de çok uymuş, ama durum hakikaten de tam yazdığın gibi vahim. Kızmakta çok haklısın, çocuğum yokken bile daha dellendim ve korktum, ürktüm...

Primarima dedi ki...

Çok hoşş:)
Donumuza kadar he?EE GELECEKDE ODA OLUCAK GİBİ :)hADİ SİZİNKİLER BÜYÜK ,YIRTARSINIZ DA BENİMKİNİN OKUL VAKDİNE ÇOK VAR DAHA İŞTE TAMDA DONUMUZA KADAR BAĞIŞ YILLARINI BİZ YAŞAYACAĞIZ GİBİ GELİYOR BANA.