21.11.2008

Doğum

Mahalle baskısı yüzünden iş bulmak/işe başlamak zorunda hissetmek ne zor şey allahım!? Zaten başvurduklarım da olmadı:)

Ben galiba çalışmak istemiyorum. Gelecek ne getirir bilemem. Evimin ve keyfimin kahyası olmak en büyük isteğim. Boşuna mı okudun diyen olursa bulurum bir cevap o anda. İşsizliği istemem para bastığımızdan değil, aza kanaat etmenin keyfinden.

Yarının ödevi/aslında bugünün:

*Hayatımdaki en önemli 5 şeyin listesini yapacağım. (Yapmak istediklerim, bana değer kattığını hissettiklerim)

* Günlük hayatımda yaptıklarımın listesini çıkarıp (herşey dahil- çocuk bakımından ruh bakımıma kadar) iki listenin kesişen kümesini belirleyeceğim.

Yeter şimdilik. Yallah diyesim geldi.
Yallah:)

7 Yorum:

ece arar dedi ki...

e sonra ne olacak, söyle de ben de yapayım, o kesişen kümenin yorumu ne?:))))

Adsız dedi ki...

aynı konuda mahalle baskısı yanında eş baskısı, aile baskısı, kompleks baskısı da yaşayıp, hayatının bir döneminde senin yapmayı planladığın listelerden yüzlerce yapmış biri olarak seni anlıyorum. karar verirken soru işareti oluşan yere odaklanmakta fayda var. en çok kaygıyı nerede hissediyorsan sorun oradadır çünkü.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Çalışmak ya da çalışmamak! Şu an çalışmama rağmen çoğu zaman bunu düşünüyorum. Şu an çocouğum yok am Allah izin verirse ileride olacak. O zaman ne olacak? Şu an ev işlerine ve kendime zor vakit ayıran ben o zaman ne yapacağım? Belkide en güzeli kendi işini yapmaktır Sardunya, ne dersin? Tüm sorumluğa rağmen daha güzel olmaz mı? Ben böyle düşünüp, duruyorum işte. Bu arada İstanbul'dan Ankara'ya selam!...

Tanya's dedi ki...

Yahu..keyfinin kahyası ol..bana en kırmızısından atkı ör..boyunluk ör..işsiz ol..bunca sene okudun da nldunun yanıtı bakarsın kesişen kümeden cıkar...

Adsız dedi ki...

boşver be sardunyam sen böyle devam et ben biliyorum senin okuyupta ne olduğunu canım psikolokumum

defneyleyasamak dedi ki...

işsiz ama mutlu kıl, evimin kadını yap diyorum koraya , bana diil defneye söyle diyor, napsam?

. dedi ki...

Deniiizz.... gelince anlatırım, yaw burda onlarca okumuş adam olmuş sonra da istifa edip kendi hayatının prensesi olmuş insanla tanıştım.. hakimler, bankacılar..sanırım "boşuna mı okudun" sorusu hatalı, doğrusu "niye okudum ki" olabilir mesela..

(seçil)