6.11.2008

Tipe bak çay demle

Acaba birisi benim tam alın bölgemin iç duvarına tekabül eden kısmın alt satırında akar yazı olarak geçen düşüncelerimi görebiliyor mu dışarıdan? İçimdeki fevkalade dramatik dublaj sanatçılığına soyunan vicdan sesimin yeni kankası bu akar yazı teknisyeni. İmla hatası yok, noktalama işaretleri kullanımı mükemmel, tam zamanında veriyor yazıyı ekrana. Duyduğum yetmiyor bir de görüyorum düşüncelerimi. İşitsel zekamı hiçe sayıyor sanırım, görürse anlar bu diyor herhalde. 

Bugünün araştırma konusu: Belgesel nedir, film nedir, belgesel nerde biter, film nerde başlar, kurgu bunların arasında nerdedir, eleştiri ne demektir? Çift isim hep mi sorun yaratır? 

9 Yorum:

Camilla dedi ki...

Artik cift yorum mu yapacagiz? Basliga ayri icerige ayri:)))))

defneyleyasamak dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Tanya's dedi ki...

Çift isim hep sorun yaratır...yeni kanka iyi gelsin yazılarına hahayt..benimde bir eleştirim var..çok siinirliyim bugün..

Adsız dedi ki...

Yukarıda kaldırılan yorum benim tarafımdan yorum sahibinin isteği üzerine kaldırıldı. Yoksa isimsiz yorumlara bile izin veren men silmem öyle zart diye. bilen bilir.

Asortik Krep dedi ki...

Ben uzun zamandir yani 20 yasimdan beri alt yazilari sesli söylüyorum :) Çok mutluyum, tavsiye ederim..

Çift isim problem..Mümkünse tek ve güncel isim olsun.Yeni yetme zamanlarda iyi oluyor :)
Hatta k1smetse ben babaanne oldugumda çok modern ve kokos bir babaanne olacag1m.Ad1n o zmaan iste hangi zamanda ve y1llarda ne yasad1g1n1 gösteriyor..Ganelleme yapt1m..Yani yasl1 ve hos bir kadin görüntüsünde asortik bir kadin görünecegim sanirim :))

Primarima dedi ki...

Yoo çift isim sorun yaratmaz bazen çift ismi olanlar sorun yaratır kendi kendine...yani bizim evde herkez çift isimli ama hiç sorun çıkmadı :):)

sufi dedi ki...

Vicdan sesinin kankasına selamlar olsun.Onun adımlarını takibedersen gönlünün de gözleri olduğunu görürsün.Zaten görüyorsun ya.Sevgilerimle.

funda dedi ki...

ben de çift soyisim sorunu yaşıyorum. kadınlık damarım yüzünden nikah sırasında ben kendi soyadımı da kullanıcam dedim başıma dert aldım, öyle uzun ki ikisi birleşince..içine gelince o ses hiç dramatik değil bence. gerçekleri çok güzel söyleyen yalın bir ses o. sesine haksızlık etme..

crema dedi ki...

sobeleşmissin beni,ben de seni:)
kolombiyalılar,babadan geçen soyad gibi,babadan ya da anneden gecen isimleri de alırlarmıs hanelerine evlendiklerinde.oldu mu sana 4lü tren.
form fln doldurulmaz bu şartlarda türkiyede mesela:)sevgiler.