24.11.2008

Özel

Yasemin geldi cumartesi günü. Kendimi anlatmak zorunda kalmadan ağız dolusu sohbet etmek yine ne güzeldi.  Hava kapalıydı. Ayağımızı altımıza kıvırıp konuştuk saatlerce. Orkid kadını olmayı reddeden kadınlar toplantımız bu sefer iki kişilikti. Gittikten sonra döndüm okudum şunu bir daha. Değişmemişim:)

5 Yorum:

funda dedi ki...

ben de olamadım sardunya orkit kadını,önümdeki tek sıfatın sadece anne olmasını istedim, kıyamadım hem kendime hem ona. ama pişman değilim, yine olsa yine yaparım.

Adsız dedi ki...

benim gibi hisseden biri olduğunu bilince biryerlerde kafamıza işlenmiş modellerle savaşmak daha kolay oluyor. şükürler olsun diyorum yalnız değilim.

yasemin dedi ki...

link vereyim demişim unutmuşum. şimdi gözlerim doldu tekrar okurken. çok güzel yazı. pazar günü cem'i de alıp bi daha gitsem mi diye çok düşündüm ama başka planlar vardı. botanik'teki sarı ağaca bile gidemedim, artık siz gidin benim yerime kaplumbağayla.

Özgür Turan dedi ki...

kesinlikle aynı düşünüyorum. ben çalışıcam, yabancının biri çocuğuma baksın diye. Ne o kariyermiş. Sadece maske takmış insanların ego savaşından başka birşey değil. sevdiğin işi yaparsan başka! kariyer, iş birarada zor. çocuk emek,özen istiyor ve bu sadece anne ile mümkün. bu kadar da keskin düşünüyorm.
sevgiler.

denizzeynep dedi ki...

aaayyyyy.. kizim asıl zor olan ev kadini olmak :) işe gidip dinleniyorum :) ohhhh !!!!