22.12.2008

İyi mi

*M.Gökçek'i izlediğimden beri kendime gelemedim. Ne yaparsam yapayım da içim soğuyacak gibi değil. 
*Evi dergiler istila etmek üzere. Kessem sevdiğim karikatürleri falan da yapıştırsam deftere (iddiaya bak- sanki üşenmeyecekmişim gibi), sonra da kalanları atsam. Mı? Kıyamıyorum da iyi mi... Olmazsa panolar mı hazırlasam.
*Torba dikmek istiyorum. Küçük hediyelik torbalardan mercimek torbasına kadar. Hayırdır inşallah. Rüyada değil de gerçek hayatta bez torba dikme isteğinin önlenemez yükselişi ne demek acaba?
*Haftasonu Aktris - ki her an Artiz mertebesine terfi edebilir havası itibariyle- firardaydı cumartesi gecesi. Üçte uyumuş zaten. Sabah da 10'da kalkmışlar. 10 çocuk bir evde kaldı.Sabahleyin ev sahibemiz de telefonda bana dedi ki : "Demek ki 10 çocukla iki göz evde böyle yaşanabiliyormuş işte!" Gündüzünde de biz o evdeydik. Yedik ,içtik, güldük, eğlendik. Aklımda da kala kala Kataflam üstüne baileys kaldı iyi mi:) 
*Ben feci hasta olacakmışım gibi yorgun hissediyorum. Evrene davetiye çıkartma baabında değil de Kaplumbağa ile doğrudan salya sümük temas kaynaklı diyelim. 
*Bir de delirince bazen her çekmeceyi, dolabı hurç hurç hurçlayasım geliyor iyi mi? Kolumu kaldıracak halim yokken içimdeki bu gereksiz iddia da neyin nesi kuzum? 
*Sen okursun bilirim bunu. Bugün dedin ya hep de sana denk gelir patlamalarım diye. Patla tabi. Kontenjanın asla dolmaz bende. Anaya babaya, çocuğa, altı üstü tanıdık olan arkadaşlara patlayacağına bana patladığın için sakın özür falan da dileme. Ayıp. Sen patla diye yanındayım. Yoksa ne işim var. Naylon arkadaş olacağıma freni patlak dostlarımın stoperi olurum. Ahan da iddia öyle değil böyle olur:)))

12 Yorum:

ece arar dedi ki...

bazen böyle benim görmediğim kardeşim gibi geliyorsun bana vallahi. o dergileri kesip kolaj yapma duygusu yükselip duruyor benim içimde de. bu aralar ben de fotoğraflara taktım. binlerce var ya... naapsam onları diye. saçmasapan albümlerden kurtarsam ama naapsam

defneyleyasamak dedi ki...

canım sardunyam... icim ısındı...

Anne ve Bebisi dedi ki...

Benzer duygular icindeyiz:) Benim de bu aralar feci bez torba dikesim var:) Annemin vardir o torbalardan, plastik kutulardan daha saglikli.

Özgür Turan dedi ki...

ay denizzzzzzzzz aynı dergi olayı bende de var. çatlicam bu dergilere birçözüm bulamazsam.
bir de çekmeceleri hurçlama durumu!! patladım gülmekten. ben de çöpler bile gruplamak isteğindeyim. sanırım bir rahatsızlık bu ama kökenine inmek lazım:))

Güneşli Günler dedi ki...

Çekmecelerimi hurçlama durumu had safhada bende de. Birde küçük kese dikme ve örgü merakı. Allahım kendimi görür gibi oldum Sardunya. Başa çorap örme durumu hakeza. İş var güç var, evde sorumluluklar, bir de dikiş örgü merakı, yetmedi üstüne okunacak kitaplar dergiler veg idilecek kurslar. Ben çorabı aştım boydan boya çizme oldu benimki aştım aştım çizmeyi çoktan... :)

mermaid dedi ki...

sardunya,
ben beş şişle çorap örme işini söktüm geçen kış kendime ve sevgilime çorap bile ördüm çok zevkli sahiden:)

Adsız dedi ki...

Ece:)))

Fotolardan da kolaj yapsana. Mesela büyük fon kağıtlarından al. Temalarına göre eğri büğrü yapıştır. Sonra da çerçevelet. Şahane oluyor.

Adsız dedi ki...

Defdefin anneciği

Sen daha dur. :) Bir cuma gelsin de.

Adsız dedi ki...

Yakışıklının annesi

Neredeyse çarşı pazara da o torbalarla gitmek istiyorum. O derece.

Adsız dedi ki...

Özgür

Evet evet. Çöpleri bile. Cidden. Kafa karışıklığından mı kaynaklanıyor acaba?

Adsız dedi ki...

Güneşli günler
Kesin ortak psikolojik sorunlar:))) Bu arada örgü çizme gördüm dün de seni andım.

Adsız dedi ki...

Denizkızım

Hadi canım:) Valla mı?