23.01.2009

Akış

*Yorumlara cevap yazmada ipin ucunu kaçırınca sadece tebriklere tek tek cevap verebildim. Özür dilerim. Sallamadım sanılmasın. E mi? 

* Bugün karne günü. 15 gün 24 saat çifte vardiya başlıyor demektir. Var birkaç proje. Bakalım. 

* Dün Aktrisin doğumgünü Kaplumbağanın gölgesine kaldı. Ne kıskançlık krizleri. İkimizin olmasın birtek beim doğum günüm olsun bugün'den nerde benim hediyelerim'e kadar. Kızın burundan getirdi. En son aralarında uzlaştılar. Cumartesi günü Aktrisin doğumgünü olacak:) 

*Yarın sınıf arkadaşlarıyla kutlama yapacak Aktris. Evin salonunu yine diskoya çeviriyoruz. Bugün mutfak operasyonu tamamlanacak. Kaplumbağanın deyişiyle: Şişko şişko partizani! 

Hayatın bu maddeleri dizi dizi dizilince insanın ne bunalıma hali vakti kalıyor ne de can sıkıntısına. Özgürcüm demişti akışa bırak kendini diye. Bırakmama fırsat kalmadı. Oturduğum mağaramı su bastı. Kattı önüne götürüyor beni akış. İyi böyle. 

6 Yorum:

ece arar dedi ki...

bu ne hız:))) disko olayını sevdim

Adsız dedi ki...

Ece
Ben sabit durunca akış deliriyor sanırım. Ağırlığımı da sürüklemeyebilmek için hırçınlaşıyor:)
Disko geçen sene yaptık. Çok başarılıydı. Elektrikçiden disko ışığı aldık. Yanar döner. Salonda eşya az zaten. Olanı da kenara çektik. Perdeler kapatıldı. İki tane de yanıp sönen disko ışığı taktık. Müziği de açınca bayıldı çocuklar. Annelerin salona girmesi yasaktı. Ben hariç:) Hizmet için.

Tanya's dedi ki...

Şişko şiko partizani..her gece söylüyorum...tepinerek..bende gelebilir miyim?

defneyleyasamak dedi ki...

aman ne eglence, gelirken o topu da getirsene sardunyam, bizdeki alternatif parti olur, cocukların girmesi yasak deriz bu sefer :)

Özgür Turan dedi ki...

diyorum ki bizim buluşmayı da disko ortamında yapsak fena mı olur hani:))
akışa bırakınca olması gerekenler oluyor zaten sana da keyfini sürmek kalıyor. olumsuzluklara bile bir nedeni vardır diye bakıyorsun.
ama sen harikasın, kendi gücün herşeye yeter. öptümmmm.

Adsız dedi ki...

Vay Ana Tema toplanmış. Şişko şişko partizani partisi zamanı:)