13.01.2009

Kopuk

Kapı çaldı. Bir hışımla girdi içeri. Neyin var? dediğimde yok birşey dedi. Saçlarını sallaya sallaya girdi odasına. Bir süre sonra çıktı. Üstünü değiştirmişti. Saçlar toparlanmış falan. Yanıma oturdu günün nasıl diye sordu. Güzel dedim. Bakarken de susuyordum ama aslında soru soruyordum.

İyi misin? Galiba okulda kötü şeyler oldu demeye kalmadan. Yalnız kalmak istiyorummm, kimse beni anlamıyor. Bu isteğimi anlamıyor diye bağırmaya başlayınca öylece bakakalmışım. Gitti odasına. Çarptı kapısını.  Kaldım öylece. Kapısını çalıp girdim odasına. Sarıldım, öptüm. Birşey demeden çıktım.  

Şimdi mutfakta birşeyler atıştırıyor. Ergenlik ne kopuk bir dönemmiş yahu! Unutmuşum. Ya da bana kopuk gelmediği için yaşarken hafızaya kaydetmedim bile belki de. Anneme sormak lazım. 

12 Yorum:

Adsız dedi ki...

:) başka bir düzlemde yaşıyorlar sanki değil mi? bizim cismen var olduğumuz ama algılamadığımız. gerçekten zor bir dönem.

defneyleyasamak dedi ki...

aşık mı oldu yoksa sardunya???

Özgür Turan dedi ki...

aşık olmuş olabilir bence de. bence çok sorma kendi anlatacaktır mutlaka..ben felaket bir ergenlik geçirmiştim. doğa benim gibi olursa bittim yani ki şimdiden belli zaten benden beter olacağı.

Brajeshwari dedi ki...

bize de anlat merak ettim gerisin Deniz..

Birde sarılmanı ve hiçbirşey demeden çıkmanı çok sevdim..

mermaid dedi ki...

ya sarılıp öpüp bşy demeden çıkman ne güzel. hani ne oldu ne oldu diye üstüne gitmeden. super bi annesin sen.

Ersin dedi ki...

ben bunlardan bir tane yetiştirdim, biri de yavaş yavaş geçiriyor, çok tatlılar, içlerinde ne fıurtınalar kopuyor, belki bizim için incir çekirdeği, ama onlar için ne büyük.... sakin olalım ama farkettirmeden sebebini bilelim derim

sufi dedi ki...

Canımmm yoksa aşık falan olmasın.O anlatacak eminim.Sen de bize anlat sonra olur mu?

Asortik Krep dedi ki...

Daha şiddetlilerini yaşıyorum şu an.Çok zor :( anlamak.Sadece kendi haline bıraktım,isterse müdahale ediyorum.

Sermin dedi ki...

hem çocuk kalmak hem de yetişkin olmak istiyorlar. yetişkin olmanın zorluklarını görüp, çocukluğun ne basit birşey olduğunu farkedince arada derede biryerlerde yaşıyorlar.

Adsız dedi ki...

Çok teşekkür ederim yorumlarınız ve destekleriniz için. Tam olarak söylemedi nedenini ama bir saat sonra falan süt liman oldu. Sanırım geliyor ergenlik dört nala. Hormonlarında da ani zıplamalar falan oluyor. Akşam kuzu gibiydi sonrasında. Aşk meşk meseleleri zaten bilgim dahilinde. Konu o değilmiş. Öyle dedi:)

Tanya's dedi ki...

Sardunya,

Ne güzel bir annesin sen..

Adsız dedi ki...

Bence sen de Tanya
Doğurunca dedem de anne olabilir:) Sen doğurmadan anne yüreğü taşıyorsun. Yüreğü ne be:)))Evet düzeltmeye şenip üstüne iki cümle yazdım. Üşenmeden. Ve evet manik ruh halindeyim bugün. Zıplayıp geleyim