15.01.2009

Yerlerinize marş marş

Dün gece 1 buçuğa kadar T. Güney'i seyrettikten sonra hala kendime gelemedim. Bugün dolapların içlerini düzeltmeye karar verdim. Nasıl bir ruh haliyse artık siz anlayın. Ülkenin ortasında dikilip dağılınnnn diye bağırasım var. Ya da sessizce başka bir diyara göç edesim. O kadar da çelişkiliyim. 

Yemeyip içmeyip bizi altüst etmeye mi çalışıyor cümle alem yoksa evrende bir noktayız da yüz yıldır aynı psikolojiyi mi muhafaza etmeye çalışıyoruz muhafazakarca? Sırf bunun için yurtdışında yaşamak istiyorum. Gözlerimle görmem lazım nasıl algılandığımızı. 

Hurç hurç adımlarla gidiyorum en yakın gömme dolaba.

6 Yorum:

ella dedi ki...

doğru bir yaklaşım olmuş birde dışarıdan bakmak lazım nasıl göründüğümüze gerçekten. kolay gelsin size hurç işleri zordur bilirim :)

bir aşk hikayesi dedi ki...

merhaba arkadaşım sevgilerimi bıraktım hoşçakal...

esra dedi ki...

ben deli gibi göç etme yolları arıyorum, mümkünse televizyon, radyo vs. gibi iletişim araçlarının olmadığı ıssız ada vari biyerlere... hiçbirşey görüp duymamak, bilmemek daha sağlıklı sanırım...

nimetin.blogspot.com dedi ki...

benim bi davacım vardı niyazi top:) her gün tuncay güneyin iddalari gibi iddialarla gelirdi. bi kağıda yazardı. tansu ciller beni kullandi derdi. kız kardeşime tecavüz ettiler derdi. bana bilmem kaç kişiyi vurdurdular derdi. beni kullandilar derdi.
her gün dinlerdik biz onu. bence herşeyin başı oydu:))

nimet

Unknown dedi ki...

baska diyarda da olsan, sirf meraktan, ozledim memleketimi neler oluyor acep diye, acip bakiyorsun yine haberlere...bu sefer de uzaktan uzaga dertlenir oluyorsun memleketteki manzaraya, ustelik vicdan azabiyla; okumus yazmis akli basinda kadinim, belki orda olsam bi faydam olurdu kendi ulkeme diye...
burdan nasil algilandigimiza gelince...ne sen sor ne ben anlatayim!

sufi dedi ki...

Sardunyacım;
Sen hurçlarını yap evini temizle ama bütün bunları yaparken Türkiye'yi kötülüklerden de temizlediğini imgele belki bir yararı olur.Sevgiler dilek.