30.03.2009

Hayat insana her an

Disneyland'ın Harikalar Dünyası gibi bir ucube yaratmış bir belediyeye al beni de ucubeleştir diyebileceğini ve ismini M. Gökçek'e teslim edebileceğini düşünenlerden tutun da çeşit çeşit seçmen mantığı yüzünden başladığımız noktaya geri döndük şehircek.... Bir de unutmamalıyım: "kör ölür badem gözlü olur"!!!

Amal ben kişisel yerel yönetimim de güzel şeylerle uğraşıyorum.
Mesela: 

* Stüdyo için ilk siparişi aldım. Mutluyum. Nasıl da gururluyum. Bir sürü kolye daha yaptım. 

*  Fotoğrafçılık konusunda AFSAD'dan bana öyle bir yardım eli uzandı ki... öyle böyle değil. Bir an önce fotoğraflarımdan bir seçki oluşturup göndermem lazım.

Daha ne olsun.

8 Yorum:

Tabiat Ana dedi ki...

unutmamak istediğin şey nedense son günlerde benimde hiç aklımdan çıkmıyor

ozge dedi ki...

Kafamı çevirdiğim her yönde o pişkin suratı görmekten, nereye gitsem bu kente yaptıklarını görmekten, kimliğini kaybetmiş bir kentte yaşamaktan nefret ediyorum. Başkent niteliğini kaybettiren kimliksiz politikaların sonucu olarak, herhangi bir kongre merkezi, herhangi bir lunapark, herhangi bir alışveriş merkezi olma özelliğinden başka bir şeyi olmayan bu kentten, köstebek misali bata çıka gittiğimiz yollardan, taşıma suyla döndürmeye çalıştığımız evimizden, hayalet binalarla paylaştığımız sokaklarımızdan, kenti ve kentliyi yoksullaştıran ve yoksunlaştıran zihniyetlerden, insanca yaşama hakkımı, sağlıklı, düzenli, yaya dostu ve kimlikli bir kentte yaşama hakkımı elimden alan saltanattan nefret ediyorum. Benim gördüğümü göremeyen, 3-5 kömüre oyunu satan ya da satmak zorunda bırakılan, ilkokul düzeyindeki algılama seviyesi ile körükörüne bağlanmış ve bu pişkinliğe bu yalancılığa oyunu kaptıranlardan da nefret ediyorum. Çıkar ilişkileri içerisinde cukkasını toplayıp, rantını paylaşan ve bu nedenle hala bu kenti kurban eden zihniyetlerden de nefret ediyorum.

Meleğin Dünyası dedi ki...

Sonuçtan ben de hiç memnun değilim heyacanla bekledim ama böyle olacağını da tahmin etmek güç değildi.İnsanlar maalesef sadece particilik yapıyorlar.Kim çalmış çıpmış kim faydalı işler yapmış ona bakılmıyor olması üzücü.Sütüdyonu çok beğendim hayırlı olsun diyorum.Sevgiyle...

Turkuaz Deniz dedi ki...

Ah Ankara... Ah...

Kremali'nin annesi dedi ki...

O dediginizi degil de, sunu unutmayin isterseniz:

"Olulerinizi hayirla yadediniz"

Sardunya dedi ki...

Tabiat Anacım

Balıkların hafızasının 3 saniye mi 5 dakika mı her neyse ondan uzun olduğu ispat edilmiş biliyor musun?

Hoşgeldin Özge

Ve hoşgeldin Meleğin Dünyası.

Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Sevgili Kremalının Annesi

Çok haklısın. Onu da unutmadığımdan emin olabilirsin. Öncelikli olarak hem de.

NNNN dedi ki...

Ankarada cok buyuk bir kesim herseyin farkında..mutlu oldum ayrıntıları gorebilen Ankaralıların varlıgını gorunce..Ah su koltuk bırakmama sevdası olmasaydı birilerinin, gercek zaferi kutluyordu simdi Ankara..Bu ulke bir partinin suyu cikmis basiboslugu, organizasyonsuzlugu ve kok salmıs genel baskan koltugunun kurbanıdır.

Sardunya dedi ki...

Ama sırf birini seçmemek için başında bir yobaz tutucunun oturduğuna inandığım bir partinini diğer bir hırsız adayına da oy vermediğim için zerre kadar vicdan azabı hissetmiyorum. Hırsları ile gözümde eşit hepsi.