2.03.2009

İz

Birinin burnu gıdıklansa öbürü hapşurmaya başlıyor. Hastalık sezonumuz da genelde bu hapşu ve öhö sesleriyle açılıyor. O zaman da sadece şuruplar ve meyve suları ile tavuk suyuna çorbalar umurumda oluyor. Bir de boğazdan geçerken neler pütürlü gelmez sorusuna en fazla kafa patlatabiliyorum. Başka şeye basmıyor kafa. En fazla kendi doktor telaşımın organizasyonu için gaza basıyor beynim. Sonra da saatlerce uyumak istiyor. Sanırsın icat yaptı. Ya da bilim alanında çığır açacak bir formül buldu. Cık. Sadece yarın tiroid ultrasonuna girerken bu hasta kaplumbağayı napsam da kabuğundan çıkmasa sorununu düşündü. 

Beynimi açsalar keskin kokulu, acı fren yapmış lastik izleri görürler mi acaba? 

4 Yorum:

ella dedi ki...

Geçmiş olsun o sevimli kaplumbağaya. O lastik izleri hepimizde var gerçekten :)) benimki dört çarpı dört :))

Geveze Kalem dedi ki...

Pamuğum Sardunya'm :))
Kalp bu kadar kalbe karşı olur mu? Dünden beri senin ana tema bloguna girmek için buraya geliyorum, başka yazılara takılıyorum, o sırada bir şey oluyor yerimden kalkıyorum ve ana temaya giremeden gidiyorum. Az önce tamam dedim, sadece ana temayı tıklayıp çıkacağım, ama bu sefer de bu fotoğrafa takıldım. Tam yorum yazacaktım, yine bir aksilik olur diye ana temayı tıklayayım önce dedim ve yine çok nazik bir hareketinle karşı karşıya kaldım. :) Çok teşekkür ederim tanıtımın ve hoş sözlerin için. Daha çok şey de derim ama buradan değil.;-)

Gelelim fotoğrafa... Bakar bakmaz "Aaa," dedim, "Sardunya çocukluk fotoğrafını koymuş!" :)) Bu fotoğrafta aktris sana ne kadar çok benziyor anlatamam. Aynı muzip gülüş, aynı şimşek bakışlar, aynı 'kırk tilki kırkının da kuyruğu birbirine değemez tilki' ışıltısı ve dünyaya iyiliği deneyimlemek için gelmiş o masum sevimlilik...

Öperim hepinizi....

Adsız dedi ki...

Owl
Benimki kah bisiklet kah tank. O kadar da tutarsızım:)

Geveze Kalem

Senin en çok baykuşlu yastığını sevmemle sadece senin ve baykuşun yorum bırakması arasında sence ben de bir bağ kurmalı mıyım fasafiso mu:)) Öperim seni de barışı da.

Geveze Kalem dedi ki...

Ama ben bir eşeğim herhalde ki, fotoğrafın yorumlarına yorumumu bırakmayıp, üstüne hastalıktan bahsettiğin şu postta bir geçmişler ola cümlesi bile kurmamışım. Halbuki bunu önceki gün okuyup, içimden sağlık sıhhat niyetleri geçirmiştim.:(

Baykuş meselesi benim de dikkatimi çekmişti.:)