19.03.2009

Kalktın mı?

Aferim. Devam ediyorum bugüne. Daha akşama çok var. Hazırlanıp gitmişsin dişçiye. 10 buçuktaydı randevu. 5 dakika gecikmeyle yetişmiş, kanal tedavisinin sinir bozucu pansiyon işlemini yaptırmış, iki kat yukarı çıkıp iş hanında Maşuk'un sana hazırladığı bilgisayarın başına oturmuş ve de 12 buçuğa kadar bir güzel takır tukur çeviri yapmışsın. Sonra arkadaşını arayıp Kaplumbağayı kreşten almasını rica etmişsin. O Kaplumbağayı evine götürmüş sen de yanlarına gitmek üzer eyola çıkmışken kapandığı için ucuzluğa giren yüncü- ipçiye uğramış ve de 1 milyona merserize ipler almışsın. Arkadaşının yanında 10 dakika durup Kaplumbağanın org çalmasını dinlemiş, ayva reçelinin tadına bakmış, Tom ve Jerry sidileri alıp eve getirmişsin Kaplumbağayı. 

Eve girer girmez kasaba sipariş vermiş, çorbalık mercimeği haşlamaya başlamış, odaları toplamış ama ilk olarak tom ve jerry'i açmışsın Kaplumbağaya. Sonra da kaplumbağayı uyutup güne devam etmek için kalkmışsın. Bitti mi? 

8 Yorum:

Adsız dedi ki...

bitmez daha çok var:)

Belgin dedi ki...

Mercimekten ben de isterim:) Eger mahzuru yoksa hangi dilden, neyin cevirisini yapiyorsun:)

Adsız dedi ki...

Zehra:)
Anladın sen işte. Söze gerek yok.

Belgin
İng-Türkçe. Bugün konum insan hakları ile alakalı.

ella dedi ki...

annelik dünyanın en zor mesleği galiba :) korkumun neden kaynaklandığını şimdi anlamaya başlıyorum :))

Adsız dedi ki...

bitmez canım.ben cocugum oldugun da nasıl olcam kendımı dusunemıyorum bile .24 saat az gelıcek dımı.ben yenı okuyucularımdanım.cok ıcten yazmıssın .gorusuruz

Tabiat Ana dedi ki...

sanmıyorum:)

Kağıttan Gemiler dedi ki...

Bitmez bence. Daha kız gelecek bir kapris bir kapris. Arkasından Maşuk. Masa hazırla masa topla şeklinde devam edip gidecek hayat. Ama fark olmalı günler arasında. Belki masada bir mum yada bir çiçek gibi.

nimetin.blogspot.com dedi ki...

sardunyam bisey sorcam.
ben benim blog sayfami yine klasik şablon yaptim eski şablon şekline döndüremiyorum. nasil yapiyordun sen onu. bana bi mail atsana.

nimet