30.12.2009

Tek hedef

Sevgili Sardunya,

Twitter'a sardırdık. Bir de friendfeed varmış. Ama anlamadığım bir mevzu var. Hani bloglar halka halka mahalleler gibiydi ya kafamda. Belirli çevreleri vardı her birinin. Çok nadiren bir mahalleden blog karşı mahallenin bloguna çaya giderdi falan. Baktım mahalleye seçim yatırımı olarak yapılan parklar, bahçelere benzemiş bu twitter- friendfeed ve blog üçgeni. Ondan ona link vererek atlayıp duruyorsun. Kendini her birinde yeniden tekrar ediyorsun. Ben çözemedim. Geçenlerde Nilüfer de ona benzer birşey tviitledi, "hah" dedim "ben değilmişim tek!".

Bu sene cingılbels melodisini sevmeye başladım. Hiç duyacağım bir ortamda bulunmadığım içindir muhtemelen. Şimdi herkes yılsonu- yılbaşı planları içerisinde. Bana da soruyorlar. Diyorum ki Sardunya:

"Tek bir planım var yılbaşı gecesi için. Her zamankinden biraz daha çok yiyeceğim. Maksimum hedefim ise mideyi bozmak. Çok karıştırıp yiyecekleri:). Belki bir de geç yatarız işte. Arada tombala falan. O da antep fıstığı kabukları boşa gitmesin diye:))))"

Yılbaşı için tek eğlence hedefi daha çok yemek yemek olan bir insandan sana sevgilerle Sardunya Hanım.

4 Yorum:

Turkuaz Deniz dedi ki...

ben twitleyemiyorum ;) friendfeed i de anlamadim ve blogun template' ini uc sutun haline getirmek istiyorum beceremiyorum... arzederim... :)

yasemin dedi ki...

ahahaha çok iyiymiş ya. bu arada yılbaşında ne yapıyosunuz :p

cmt. görüşürüz.

yasemin dedi ki...

kedi olabilirsin mesela yanda gördüm hayvan olma planlari içindesin. kedi olursan ve ben o seferde astımsız gelirsem dünyaya ya da bi şekilde astima yakalanmamayı becerirsem (?) seni evime alırım :)

Anne İş'te dedi ki...

İYİ SENELER SARDUNYAM