12.02.2010

Ara bölge

 C5- C6, C6  C7*  ve L4- L5, L5- S1** sefersayılı  uçağın saygıdeğer fıtık yolcuları. Duydum ki sorgusuz sualsiz binmişsiniz uçağa çat kapı. Bir süre ayakta gideriz derseniz amenna. Değilse yetkilileri çağırmak zorundayım. Netekim üç günlük raporumun son günü. Pazartesi işbaşı. Sessiz sessiz oturun yerinizde. Abur cubur yerine verdiğim hapları gıkınızı çıkarmadan  yutmanız lehinize olur.  Yolculuğumuza devam edelim Fıtık etmeyin adamı!!!

*Boyundaki fıtıkcıklarım
**Kuyruk sokumundaki fıtıkcıklarım

Aradaki bölgeye ve arayıp soran herkese sonsuz hürmetlerimle

4 Yorum:

Brajeshwari dedi ki...

iniş yaptığın yerde bir yoga studyosu var mıdır acaba? Fıtıklara iyi gelir..

Geçmiş olsun.

Kremali'nin annesi dedi ki...

Cok alemsin sen ya :))

Uslu durmazlarsa cay kahve servisi de yapma o densizlere. Ya da murettabatin en nemrut suratli hostesini gonder, o baksin icaplarina !

Bir de, er kisi yattigi yerden belli olurmus Deniz. Sakin fitikli kisi de ordan belli olmasin? Yastik, yatak reformu yapsan iyi gelir mi acep?

elektra dedi ki...

çok çektim, kendim değil, canımdan çok sevdiğim çok kıvrandı.koordinatlar hemen hemen aynı.pek çok tedavi denedik, en son mikro diskektomi ile aldırıverdik, rahata erdik. çok geçmiş olsun.

Primarima dedi ki...

Geçmiş olsun:((boyun fıtıgı kardeşimdede var oda çok cekıyor sardunyam.Üstelık kardesıme amelıyat da yasak...1 kilo bile taşıması yasak ,hızlı hareket etmesı yasak, lunaparkdakı aletlere bınmesı yasak, kayak yapması yasak, zıplaması yasak ...insan düşününcede fıtık oluyor ki zaten:)