20.05.2010

Yas

Allah sabır versin sevdiklerine, sevenlerine.
Mekanları cennet olsun.
Ateş benim de içime düştü. Tanımama gerek yok. Benim de içim yandı.
Bu kadar çok insanın hayatının bu derece ucuz olduğu kaç yer var acaba?

7 Yorum:

Ayla dedi ki...

Allah taksiratlarını affetsin, mekanları cennet olsun.Sevenlerine ise sabır versin.

Defne dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Defne dedi ki...

Çok yer var ama hepsi memleketim sınırları içinde. Biz boşa konuşuyoruz, KADERmiş baksana.

Adsız dedi ki...

Çok üzüldüm çook. İçim acıdı resmen. Allah sevdiklerine bol bol sabırlar versin. Cok buyuk bir acı coook. Allah rahmet eylesin hepsini. Mekanlari cennet olsun.

Anne ve Bebisi dedi ki...

Ölenlere ayrı üzülüyorum, günlerdir bir umut haber bekleyenlere ayrı. İnsan hayatı bu kadar ucuz bazı ülkelerde işte. Kimin umrunda? İşçinin güvenliği, sağlığı kimin umrunda? İngilizler'i düşünüyorum, maden ocağına inecek işçiler için yüz sayfalık health and safety prosedürü hazırlardı eminim. Ve daha kimse aşağıya inmeden aşağıda bir şehir merkezi kurarlardı.

Ne değişecek diğer işçiler için? Hiç bir şey. Kader miymiş? Devenin ipi yok, kazık yok ortada.. kadermiş öyle mi?

Kremali'nin annesi dedi ki...

Tek tesellim, onlari yerin dibinde canla basla arayan arkadaslarinin bari sag salim cikabilmis olmasi. Bir de geride kalan ailelerin, en azindan madden magdur olmamalari icin, yetkililerin hemen harekete gecirilmesi.

Hicbir sey geri getirmeyecek gidenleri, ama insaallah bu aci yetsin ve artik daha kalici daha radikal bir degisime vesile olsun. Tedbirsizligi kadere havale etmenin vebali cok agirdir, bu dunyada da ahirette de gocuk altinda birakir insani. Bilirler bilmesine de insallah artik hatirlarlar da...

Colugunun cocugunun gecimi icin gorevi basinda olen o insanlar insaallah cennet yolcusu. Allah geride kalanlara sabir ve iyi bir akibet versin, daha ne diyeyim :(

çınar dedi ki...

hassasiyetin için önce teşekkürler. hepsinin ailelerine allah sabır versin.