3.11.2010

Yetmedi

Şablon sapıklığım yetmedi. Fontlara sardım iyi mi...

Bir de dün evden çıkmadan önce Kaplumbağa bana "sen bizim Türkiyemizsin" dedi. İyi mi dedi kötü mü dedi bilemedim. Ama ne yalan söyleyim tırstım.

Bugün de yeni bir maratona başladım. "Kendini baştan yarat" maratonu. Ayrıntılarını yazıyorum başka bir yerde. Biriksin duyulur zaten.

Ne güzel oldu yahu bu fontlar valla. Brajeshwari, konuşalım mı ? Seve seve yardım ederim.

7 Yorum:

Düş Bahçesi Butik Tasarım dedi ki...

Değişilik her zaman iyidir.ben sevdim sendeki bu sapıklığı.Ama şu kendini baştan yarat maratonunu merak ediyorum.benimde baştan yaratılmaya ihtiyacım varda!

kara kitap dedi ki...

nasıl böyle el yazısı yaptınız ben de istiyorum.

Adsız dedi ki...

ya sardunya'cım ben de istiyorum diycem ama arsızlığı ele alıp "ben blogumu tümüyle elden geçirecek birini istiyorum, sen olur musun?" desem çok ayıp etmiş olmam di mi? :))

mavi dedi ki...

hah şablon kararsızlığıma birde al yazısını ekledin ya helal olsun.Çok güzel olmuş. gerçekten nasıl yaptın hani en azından şiirlerimi el yazısıyla yazarım.

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Bayıldım yeni haline:))) Yazı karakteri de harika!!!

Anne ve Bebisi dedi ki...

Okumasi biraz zoe be bacim ama senin icin katlaniriz, ailemizin Turkiyesi :P

sardunya dedi ki...

Yardım isteyenlere yardıma hazırım. Elimden geldiğince. Genel fontu değiştirmek için benim sağ menüde bir link var. Fontumu şurda değiştirdim diyor. O adreste hazır html kodları var. Oradan istediğiniz kodu seçip yan menuye widget ekle diyorsunuz ve html widget'ı seçip o kodu yapıştırıyorsunuz. yok yetmedi, bir el at derseniz de sonsardunya@gmail.com adresine yazın yardımcı olmaya çalışırım.