6.12.2010

sevgili merkür

Sevgili merkür,

Duydum ki geri geri gitmeye başlamışsın yine. Ben de bir süre seninle selamı sabahı keseyim diyordum. Önümüzdeki günlerde varlığımı unutursan sevinirim. Sen ileri ileri gitmeye başlayınca yeniden kanka oluruz. Ama bir süre beni unut. Benimle ilgili tüm elektronik eşyaları da. Misal sabah sabah fotoğraf makinem sistem hatası verdi. El kadar makinanın sistemi ne ki hatası ne olsun dedim. Bu sefer de açma kapama düğmesi çalışmaz oldu. Derin nefes aldım. Seni andım. Hiç de işim olmaz gezegenlerle derdim. İşim düştü diye bir de rüşvet- adak karışımı birşey bile geçirdim içimden. Ama hiç arıza çıkartmazsa makine önümüzdeki günlerde, ben de unutabilirim bu rüşvet meselesini bilesin.

canım merkür balım merkür

Ben yarın uçuyorum uzak bir memlekete. Artık senden mi marstan mı uranüsten mi bilmem ama ne zaman büyük harflerle İSTİFA ET yazsa kafamda (alnın iç çepherine tekabül ediyor yazının geçtiği yer) karşıma hep bir yurtdışı görevi çıkıyor. Meleği gezegeni seferber oldu yine diyorum. E görev bu.

Gidemem denir mi Budapeşte'ye...

Merkürüm,

Gözlerinden öperim. Yarın seni yolda görsem tanımam bilesin. Sen de bir güzellik yap. Bir süre beni unut.

Caio bella

4 Yorum:

Sibel dedi ki...

Sen yine de Merkür'le pazarlık etme, hınzır oğlanın tekidir kensdisi. Yola erkenden çık ki uçağı kaçırma. Ayrıca uçuşun ertelenirse veya çok uzun bir rötar olursa sinirlenme. Pasaportunu ve diğer evraklarını kaybetmemeye özen göster. Olur da bir terslik olursa, Merkür'dendir de, gül geç :))

sherlotte holmes dedi ki...

sardunya, "istifa ettim" :)

iyi yolculuklar...

çok bak, çok gör, çok sev, bize de anlat...

Adsız dedi ki...

Sardunya ilahi sen!
Düşürdün aklıma merkür meselesini her haltı ona mal ettik boynunu vursak yeridir...
Misal benim bilgisayarın fişi sen cızır cızır yan...
Sonra serviste birinin çamaşır makinası bozul...
Diğerinin telefonu patla...
Hakeza ben de elektirik süpürgesi alacak arkadaşa dur dedim sakın dedim merkürü gönderelim öyle dedim o da hııı olo zaman dedi almadı kampanya fiyatı biterse o zaman dedi tamam dedim al o zaman koy..... gitsin dedim garantisi var nasılsa...
öperim o zaman men seni...
Funda...

Ayse dedi ki...

Ay ama bak ben şimdi çok kıskandım. Ben hala buraya Doğunun Parisi diyeni ararken sen Budapeşteye git nasıl kıskanmayayım. :) İyi yolculuklar. Bol bol fotograf çek de biz de burda iç çekelim bari :))