26.04.2012

Cem ve Rüya

 Soldan sağa: Rüya, Yalın, Cem wii'de kendilerini kaybetmişken. 

Rüya, telefondaki kendi resmine sevinirken

Onu ilk okuduğumda çalışma odamız vardı. O minnacık odada bir gecede bitirmiştim blogunu su içer gibi valla. Öyle iyi hissetmiştim ki kendimi okudukça. Sonra arkadaş olduk. En son 2,5 yıl önce buluştuk. Madam'a gitmiştik. Heyecanla ikinci çocuk planlarını anlatmıştı. Çok mutlu olmuştuk. Görüşmediğimiz zamanda çocuğu yaptı, büyüttü ve de Rüya gibi bir kız oldu o bebek. Evimize geldi. Bizi de çok mutlu etti. Cem'in anaokulundaki en yakın arkadaşının adı Yalın'dı. Bizim Kaplumbağa Yalın böylece zaten isimden kazandı Cem'in sempatisini. Su ve ben de Rüya'yı ağzımızın suyu aka aka sevdik. Hatta dedik ki: halimize bak! Sanki hiç çocuğumuz yok!

Azıcık hayat özeti geçtik birbirimize. Üçüncü çocuk için enerji ve paramızın ne kadar tasarruf edersek edelim yetmeyebileceğini söyledik. (Yine de ihtiyatlı konuştuk:)) Doktorsuz çocuk büyütmekten, hamasetsiz eğitimden bahsettik. Bana da tevekkül teşhisi koydu Yasemin.

Çok özlemiştim. İyi geldi Yasemin bana.  Rahat bir arkadaşlık bu. Canımız istediğinde birbirimizi arıyoruz sadece mesela. Kimse kimseye kırılmıyor küsmüyor. Ben ona ajanda alıyorum diyelim. Ertesi sene gönderebiliyorum tembelliğim yüzünden. Hiçbirşey demiyor:) Üstelik eski arkadaş olduk haberimiz yok!

Yaseminin blogu: cemuyurken.blogspot.com

6 Yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzel anlatmışsın. İnsanlar yanıbaşlarında kimseyi bulamazken çok şanslı bir arkadaşlık sizinkisi

pommeler dedi ki...

ikinizi de okumayı ne çok seviyorum
ikinizi de ne çok seviyorum

NEFİSE dedi ki...

Gitgide daha iyi anlar oldum seni..çok eskiden taa bloğum yokken keşfettim seni ,blog sahibi olunca ilk eklediklerimden oldun..bir ara nedense blog listemden çıktın sonra yine yakaladım seni..değişik bir dilin var ..gülme ama başlarda direk anlayamıyordun bazen seni ikinci kere okuyordum,senden değil benden kaynaklanıyordu:) O kapasitede değildim... şimdi çok kıvamdayım yemeğin üzerine yediğim tatlı gibisin..Tok da olsam yine yiyesim var...ba ba ba aba.. bana bak ne parçaladım ama...hah ha ha ...vesselam seviyorum seni..

Sardunya dedi ki...

Sevgili Burcu

Gerçekten şanslı hissediyorum ben de kendimi.

Pommelerciğim,

:))) Teşekkürler:))) Bilmukabele:)

Nefise
Sorun sende değil bende. Valla bak:) Ben bile anlamıyorum bazen ne dediğimi:)

architect dedi ki...

Yasemin benim de blog nedir tam da bilmeden okuduğum,Cem'e ve kendisine hayran kaldığım,samimi bulduğum ve fikirlerine güvendiğim blog sahiplerinden biridir..Ne güzel olmuş bu buluşma :)

sardunya dedi ki...

Merhaba Architect
Gerçekten "samimi" ve "gerçek" bir arkadaş kazandırdı bana bu blogosfer. :)) Önerilerini de hep bir kenara not etmiş ve uygulamışımdır.