25.09.2012

gündelik işler

"Sen beni kaç gündür tanıyorsun? Hırlı mıyım hırsız mıyım biliyor musun? Nasıl biriyim haberin bile yok. Bence biraz bekleseydin, tanımaya çalışsaydın."  (Aktris'in okulun üçüncü günü gelen çıkma tekfline verdiği red cevabının gerekçesi)

"Anne acaba allah ne zaman dünyaya geldi? Dünya yaratıldıktan kaç gün sonra? Nerede doğdu acaba?" (Kaplumbağanın sorgu suallerinden)

"Deniz, bak devam et. Bu sefer çok azimli gördüm seni. Görüntün de bayağı değişti. Destekliyorum sonuna kadar" (Dukan'da 40 günü devirirken Maşuk'un beni motive etme çabaları"

"Evet, yarın öğlene ne istiyorsunuz? Sosisli mi, köfte ekmek mi, peynirli sandviç mi? Sabah ne yersiniz? Omlet?" (Ben yemedikçe sürekli çocuklara yemek yedirme çabam tavan yaptı. Zaten okul hay huyu içinde sadece onlara beslenme hazırlamaya vaktim oluyor.)

2 Yorum:

Bezen Hindistan dedi ki...

Okula beslenme mi? Hemen kopya cekeyim:) Her gun her gun ne gonderecegimi sasiriyorum. Rica etsem yazar misin neler gonderiyorsun?
Sevgiler

coraline dedi ki...

mrb sardunya :) kızına bayılıyorum diyince oralara yazamadım da buraya yazayım dedim :)onun bir bloğu var :) anilitta ben...hatırladın mı