4.10.2012

Vay arkadaş

30 yıldır kaç bin insan öldü bu ülke sınırları içinde. Bıçak kemiğe dayandı dayandı ama ölümler bir türlü bitmedi. Sektörleri besleyip durdular genç oğlan cesetleriyle yıllarca. Barış diyeni /isteyeni öldürmekten beter ettiler.

Sonra bir gün bir top mermisi düştü. Artık hangi duyarlı kemiğe geldiyse bıçak falan dinlemediler. Hemen harekete geçildi. Çığırtkanlar ellerini ovuşturdular. Bir gecede göz altlarına siyah savaş boyaları sürdüler.

Vay arkadaş! Ne askeri mafyaymışsınız!


Bundan sonrası benim çocuklarıma:

Tek başınıza kalsanız da barış diye bas bas bağırmazsanız, elinizi kana bularsanız, analık hakkımı helal etmem. Ülke/sınır/bayrak/ din ayırt etmeksizin bu mafyaya kurban verilen HER can için üzülmeyi öğretemediysem size, siz de bana hakkınızı helal etmeyin!

Bir de bir zahmet protestolarınızı sanal duvarlara klavyelerle yazı yazarak değil sokaklara çıkarak duyurun. Popoyu kaldırın.

2 Yorum:

aysegul dedi ki...

Savaşa hayııırrrrrrrrr!!!

Bu gece 19:00'da Taksim Meydanı'ndayız................

İyilikle xoxo

Denizden Esintiler dedi ki...

Öğretmen arkadaşım sınıfında öğrencisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.Ayaklarıyla girdiği sınıftan kanlarıyla çıktı.Ülkede herksin sokaklara dökülmesi gerekiyor.Bu ülkede yaşamaktan utanıyorum.Her şey o kadar olağan ki.