25.12.2012

Koşa koşa ikinci gün



Valla koşa koşa geri geldim yazmaya. Şu beş günlük tatilcik büyük sükse yaptı. Ben de zaten neredeyse üç aylık plan program yaptım.

Bugün ikinci gündü tatilde. Tam dört hafta önce üç dişimi kaplayan kaplamam düşmüştü. Ve ben her işi olduğu gibi bunu da tatilde yaptırırım diye ertelemiştim. Önce onu hallettik dişçide. Ordan kısa bir yürüyüş. Yıllar sonra Nirvana dinleyerek. Arkadaşımın dükkanına uğradım. El yapımı çikolatalar yapıyor. Mucizeler dükkanı gibi bir hikayesi var. Bir ara anlatırım. Orda saatlerce çikolata seyredip bol bol kahve içip yarım günü yedim bitirdim. Arkasına cillop gibi bir öğle yemeği.

Sonra Özlemle kızılaya indik. O işine gücüne gitti. Ben de önce Maşukun yanında bir çay içtim sonra da16 yıllık kuaförümü ziyaret ettim. Aktris kendi başına gidiyor saçlarını hallettiriyor. Annem ödeyecek diyip çıkıyor. Ben de bugün gidip Aktris hanımın borçlarını ödedim. Hem moral de oldu. Her gören ne kadar zayıflamışsın dedikçe. Uçarak eve döndüm oğlanı karşılamak için.

Geldi. Sonra ev ahalisi geldi. Sonra ödev faslı/yemek faslı/sohbet faslı derken.... yine saati dokuz yaptım. Aslının yazdığı Pozcu kitabını almak istiyorum yarın denk gelirse. Sabah da kahveye davetliyim. Sermine ve Handana ölsem de kalsam da bu beş gün bitmeden uğrayacağım! Kendime söz verdim!

2 Yorum:

coraline dedi ki...

çok kıskanıyorum bu günleri çok :) acaip keyifli görünüyor...

Benden Bizden dedi ki...

İyi gezmeler :)