8.05.2006

Varsayalım İsmail:)

  • Ferhan Şensoy'un oyunlarını izliyoruz Maşuk'la geceleri... Pek eğlenceli oluyor ama en ironiği ise 90 yılında yazılan bir oyundaki Türkiye'nin halihazırda yaşadığımızla pek farklılık göstermemesi
  • Ot yolduk dün, yabani otları ayıkladıkça topraktan toprağın nefes aldığını duydum:) Ellerim çamur oldukça içim canlandı:) en güzeli ertesi gün uyandığımda kaslarımdaki ağrıların bahçede çalışmaktan olduğunu bilmek, yani ne nankör evişleri ne de gereksiz market alışverişlerinin ağır torbaları, bizzat toprakla güreşmekten:)
  • Hıdrellezde Aktris kendine laptop istedi, bir de Sims oyununun üniversite versiyonu. İşte dedim ruhani inançlar ile teknolojinin eşsiz birlikteliği:)
  • Ben ek olarak Doblo istedim, babam Caddy olarak değiştirmiş arabayı:) Hıdır Efendi de şaşacak ya dur bakalım:)
  • Kaplumbağa artık soldan sağa dönüyor, çok isterse sağdan sola da dönebiliyor... Bugün ilk defa hatalı hesaplama yapıp kafayı tosladı dönerken:))) İlk kazası!
  • Nimetimin sergisine gitmiştim cuma günü, pek gurur duydum kendisiyle, ayrıca da ilk defa tablom yapıldı:)))
  • Annemin diz ağrısı tuttu yine bugünlerde... Bakalım ben nasıl olacağım o yaşta...
  • Maşuk'a bugün sürpriz yapıp cips aldım marketten hem de paket paket, akşam herkesi uyutup salonda cips partisi yapmak istiyor canım...
  • Buraya kadar gördük ki son derece "ortaya karışık" geçmiş son günler... varsın geçsin gitsin:)
  • Unutmadan, hala pek gelen yok şu prematüre anneleri'ne:((( perşembe günü toplama hastanede kontrolümüz var. çıtlatayım diyorum bu haberi:)))
  • Hastane kontrolümüz apayrı bir post olacak...dilerim mutlu bir yazı olacak. olmasa da oldurulacak, uysa da olacak uymasa da:)
  • Yok ben bitiremiyorum yine bu noktaları
  • Ben bir tablomla son vereyim bari:)) (Ukala nolcak)

9 Yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Gayet güzel olmuş :)

kedi dedi ki...

Ayy sen de aynı annem gibisin Sardunyam yaa:)))

Geçen yazablam,kızkardeşimle geldiler buraya,heryer cıbıl cıbıl turist,annem töbe töbe diyor,deniz,kum,güneş hiç zevk almıyor,sonra onları çok güsell bi ormanlık alana götürdüm,biz kardeşler yürüyüş yaptık,denize girdik,annem tüm çiçeklerden dal,kök kopardı güvenliklere çaktırmadan,
poşete doldurdu onları,

bizede "hadi hadi gidelim,bunları dikicem,suya koycam daha "dedi,kaldırdı bizi,gübre,toprak,saksı aldık,o gece annem huzura erdi,diyoruz"annem özüne döndü,nirvanaya erdi" .

Hatta 5litrelik şaşal şişelerini kesti,köklenmeleri gerekenleri ona koydu,sardı sarmaladı,diğerlerini dikti ve taa 11 saatlik yola ankaraya götürdü inanabiliyormusun yaa,bide her mola yerinde bagajı açtırıp bakıyormuş yaa,

sen anlarsın annemin halinden dimi papatyam?

Tablo çok hoş ama anlamadım,nimet mi yaptı sen satın aldın,sen mi yaptın sergilendi?


Meraklı ressam,çiçeksevenleri pek bi seven Biyo:)))

Tijen dedi ki...

ooo ne çok sey olmus bugünlerde..
güzel olanlari hep devam etsin,
dilekler gerçeklessin.
budur istegimiz.
tijen

ece dedi ki...

Güzel şeyler bunlar,inşallah dileklerin gerçekleşir bu sene...ben unuttum uyuyakalmışım hiçbirşey yapamadım :((
bu resmi hatırlıyorum biryerden Su ile Amasra gezintisinden değilmi :))
sevgiler

DAMLA dedi ki...

Hıdrellez'i biz de hiç kaçırmayız... Hatta geçen sene Ankaradan arkadaşlarım dileklerini bana göndermişti ben de hepsini boğaza atmıştım :)

Sardunya dedi ki...

asortikim krepim::)))
Biyopisi: Ama senin yorumlarına hastayım ben. ortak bir blog mu yapsak ne hazır başa baş gidiyor yorumlarınla postlarım:))) hastanım:) tabloyu nimet yaptı, ordakiler ben ve kızım, fotoğrafı çeken kocam, sergileyen danıştaydaki sergi:))
Tijenim: çoook teşekkür ederim yüreği güzel arkadaşım:)
Ece: Valla tebrik ederim hafızanı:)) eski postlarımdan birindeydi:)))
Damla: dilerim senin de dileklerin yerine gelir

Unknown dedi ki...

Sevgili Sardunya,
Yazılarından okuduğum ve hatırladığım kadarıyla bir senin kaplumbağaya hamile olduğunda çekilmiş bir fotoğrafının resmi. Amasra mıydı? Doğru mu hatırladım acaba? Atıyorsam affet ama ellerine sağlık. Sevgiler, Pınar

nimetin.blogspot.com dedi ki...

ne guzel bir tablo bu sardunya:))))

nimet

zeyno dedi ki...

Hudırellez de dilediklerimin çoğu gerçekleşmiştir. Ama hayatımda ilk kez bu hıdırellezi unutuverdim ve hiç birşey dileyemedim:( Umarım sizinkiler gerçekleşir. Tablo harika. Sen olduğunu bilmeden Nimetin postuna yazı yazmıştım ve favorim bu tabloyla çiçekli olandı. Bir bak istersen:)