31.10.2006

karakter sorunu

Kaplumbaga bir tavsan ruhuyla son derece cevik hayatina yeniden dondu:)
Bir tur cekirge- tavsan kirmasi seklinde hoplaya ziplaya geciriyor gunlerini yine.

Aktris ise sanki yine son birkac gunde boy atti, aldi basini gitti ve alip basini gidecegi gunlere epey yaklasti.

Kaplumbaga için yorum yazan, e-posta gonderen, telefonla arayip soran herkese cok tesekkur ederim. Endiseye artik gerek yok , Kaplumbaga'da asayis berkemal:) Hepinize selam soyledi:) Asortik'e "ben de onu seviyorum" dedi, Biyonik'e "kizlara selam" dedi, Nimet'e "Aglama" dedi...
Yasemin'e de "valla annem CD'leri gonderecek, unutmadı sozunu" dedi. Ben de dedim ki "yapma oglum, bunlari yazarsam bir blog yazisindan cok e-postaya doner yazi". Hiç aldirmadi. Gel gel yapti, tay tay durdu. Bir de bugun ilk defa anlamini bilerek bir kelime soyledi. O da salondaki saate bakarak:) "Gu-gukkk". Zaten Aktris'de ilk meme demisti. Biz de anne-baba epey sonra geliyor:)

Biz Kaplumbaga hastanedekilerle bayramlasip teskereyi aldiktan sonra ruh sagligimiz icin ertesi gun atlayip arabaya Adana'ya gittik:) Yedik, ictik, cok uzun suredir görmedigim cocukluk dostum goruldu, hocam goruldu, Adananin ne kadar keyif duskunu bir sehir oldugu bir kez daha teyit edildi. Hicbir kebapcinin bos olmamasina, hepsinde en az iki ailenin olmasına sasildi. Sonra da sicak havalar oralarda birakilip evimize geri donuldu.

Sonra Sardunya her beta versiyona atladigi gibi blogger'in da beta versiyonuna atladi. Bir suru belaya bulasti tabi:) Mesela Turkce karakter yokmus. Mesela beta versiyonda olmayan bloglara henuz yorum birakilmiyormus. Zaten Bloglines'da atti kazigi ve linklerim uctu.

Hastasiyim teknolojinin:)))

Not: Bu yazi once dangil dungul hizla yazildi, sonra teknoloji gereği tek tek turkce karakterler manuel olarak duzeltildi. E bu da yazmanin iki kati bir zaman aldi. Ne geregi varsa su beta versiyona atlayan Sardunya zihniyetinin.... zaten picasa da daha uyumlu degil. foto falan da yukleyemedim. aman beeee:)))

8 Yorum:

tavsan dedi ki...

Biri tavsan mi dedi:))) Oh ya masallah diyorum Kamplumbaga tavsana, en kotu gununuz boyle olsun:)
Beta blogger'la ilgili olaraksa sunu diyeyim: beta olmayan bloglara da yorum birakabiliyorsun. Soyle ki "Sign in with your Google account" seklinde bir yazi cikmasi gerek yorum sayfasinin alt tarafinda. Yorumunu yazmadan o baglantiyi tiklayip login oluryorsun ve sayfa seni geri yorum sayfasina yonlendiriyor ve yorum yazabiliyorsun. Tabii eger beta blogger hesabina login durumundayken baska sayfalari gezersen buna bile gerek kalmiyor cunku beta olmasa bile blogger seni taniyor otomatik olarak. Umarim anlatabilmisimdir.
sevgilerimle

ece dedi ki...

iyi olmaniza sevindim tatlim
öpüyorum kocamannnn sizleri
sevgiler

kedi dedi ki...

Hişşşt Kaplumbağa Efendiiii;ne o lennnn,kızlarıma mı sulanıyonnn?

Şakka gülüm şakkaa,sen yeter ki sağlıklıı,kocaman bi adam ol,kızlarım sana feda olsun uleynn.

Eh artık büyük müyük idare edicen oolum.Hem bak kadın büyük olunca çook zengin olursunuz,yani aradaki 7-9 yaşla var ya ihya olursunuz sülalecek.

Aklımda hep o akvaryumu öpmeye çalışmakla-yalamak arasındaki görüntün var kaplumbağam bebeğim.Size gelince de beni öyle tükürüklü tükürüklü öper misin teyzeeeem?

Annelog Atölye dedi ki...

Çok sevindim Sardunya! Kocaman öp benim için Kaplumbağayı. Afferin ona!

Aslı Cin dedi ki...

Aman iyi herşey yolundaymış :)

Asortik Krep dedi ki...

:)

Unknown dedi ki...

İyi yapmışsın gitmişsin. Hafiflediğin yazından belli.
Kaplumbağa'yı mıncıkla benim için:-)))

Sardunya dedi ki...

Tavsancigim hallettim sayende:) Sagol
Ececim tesekkur ederim.
Biyonik sen gel de salya sumuk operiz biz seni:)
Annelog optum bile:)
ASli, asayis berkemal merak etme:)
Asortikim sevgiler...
Pinarcigim hafifledim valla. Mincikladim:)