15.11.2006

yeni ilk

- Kaplumbaga ilk defa goz kirpti.
İlk defa buyuk bir hizla odasina emekleyip yatagindan yere dusen biberonunu aldi
ve kizgin bir sesle bagirarak ve bos biberonu yere vurarak mama istedi.

- Aktris epeyce toparladi. Bu arada daha once gittigim doktorun kontrol seansinda bizi hatirlamamasi ve oksurugun gecmesi icin tek care olarak bademciklerin alinmasi gerektigini soylemesi "sana kim verdi bu diplomayi?" sorusunu akillara getirdi:) Daha sonra doktorun dikkate alinmamasina karar verildi. Zaten virutik birseymis. Geniz akintisi kesilip oksuruk surubu verilerek oksuruge ciddi mudahalede bulunuldu.

- Bitle mucadele kampanyasi baslattik. Aktris'in sinifina gidip sac taramasi yaptim. İyi ki de yaptim. Dun gece de tek tek velileri arayip uyardim. "Bite karsi omuz omuza" kampanyamiz cig gibi buyuyor. Aktris'e bulasmasindan odum kopuyor. Zira bu aralar hayatimizda bir bitimiz eksik.

- Kilo vermeye devam ediyorum. bugün itibariyle 6 kg oldu:)

4 Yorum:

Annelog Atölye dedi ki...

Bite karşı haklı mücadelenizi destekler başarılar dilerim Sardunya:))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

wayy 6 kilo çok iyi bir rakam bu sardunya tebrik ederim.
bit mücadelenize destek veriyorum:)) bugün işyerinde bir arkadaşın kafasına baktım bende:))) acayip kaşınıyormuş bitten şüplendi. ama benim teşhisim saçlarının süratle beyazlamasından kaynaklanan çıtır çıtır ısırma gibi kaşıntı yapma sebebiyle bitlenmiş hissi vermesi. karışık mı oldu:)) netce itibariyle yaşlanıyorsun gülistan hanım oldu teshisim:))

nimet

cenebaz dedi ki...

Vay, öfkeli delikanlı ha. Yerim ben onun sinirini:) Aktriste de ço geçmiş olsun. Aman, kış geldi mi karabasanlar da geliyor. Maşallah 6 kg. ha! Tebrikler, nicelerine inşallah:)

Asortik Krep dedi ki...

Çocuktum 2.sınıfa gidiyordum..Önümde oturan kız adı da Ayfer' di..Saçlarını şöyle bir salladı..Üç-beş küçük yaratık düştü bembeyaz defterime..Bende öğretmenime sordum ne bunlar diye ..Sonra aylar boyunca temizlenememiştik ..her gece kontrol.Benim de bir -iki sene hariç saçlarım hep uzundu uzun ve dalgalı..Senin yazdıklarını okuyunca aklıma geldi de :)