20.09.2007

Altın Günü



"Hani bienal kovalayan, konser konser seğirten, film ekimlerine gömülen biri de olmadığım için, bu boş zamanlarımda içli köfte yemek istiyordum. Hâlâ da isterim. Aranızda çalıştığı işini bırakıp mahalle karısı olmaya özenen arkadaşlar olduğunu gayet iyi biliyorum. Hadi beni yalnız bırakın; hadi beni sırtımdan vurun ve şöyle deyin: "Aaa, kat'iyen değil, ben kesinniknen öyle günlere münlere gitmez, evde hobimi yapardım, bienale giderdim, sinema koltuklarını aşındırırdım, sergi manyağı olurdum" deyin. Kaç tane çalışan arkadaşım varsa işi bırakıp mahalle karısı olmaya karar verdiler ama sonra cesaret edemediler. Benim bunun için işi bırakmama da gerek yok, tek ihtiyacım olan şey çevre kollamak. Acaba apartmanda var mıdır gün yapan? "

"Durun, henüz uykuma doyamadım, henüz daha doğru düzgün rüya bile göremedim, lütfen, bi dakka bi dakka, bi saniye, bişey söyliycem, bi saniye... Ben birazcık daha uyumak istiyorum. Dün sabah saat çaldığında en son okul zamanında yaptığım 'beş dakika sonraya saat kurma' işini yaptığıma inanamadım. Bir yandan uyuyor, bir yandan da göz yaşlarım yastığa damlıyordu. Erkin Koray acaba doğru mu yaptı?"

Güzelllll:) Burda
Posted by Picasa

3 Yorum:

denizzeynep dedi ki...

wooowwww.. aman aman..
gitsinler okula.. "Öyle bir geçer zaman kiiii"

Asortik Krep dedi ki...

Sardunyam,ben yıllarca güne gittim.Bünyeme dokunmadı.. Niyete bağlı biraz :) Hem ben her gün yapışımda 8 çeşit ikram yapardım ve her seferinde bu çeşitler farklı olurdu..Yemek blogçuları neyse internette herkes benden tarif alırdı gün çevremde.
Günlere gittim ve kadınların kurdu oldum ben :) Hayatta hiç bir kadın müşterimle takışmadım iş dünyamda :)) Bak istersen her tecrübeyi hayata uygulayabiliyorsun..Önemli olan yaşadıklarından ders çıkarmak :))
Yani diyorum hayatının kalitesini sen belirlersin ister film izle istersen günlere git.Tamamen kişinin bakış açısına bağlı yaşadıkları..Ne ka ekmek o ka köfte yani :)

sofi dedi ki...

Mahalle karısı olmayı öyle özledim ki,evime kapanıp uzun süre dışarı çıkmamak istiyorum.Kıymetini bil,gönlünce yaşa geniş zamanları...