13.11.2007

Tembel tenekeden günler


Bugünü böyle yaşayacağım. Balığa çıkmadan gündelik ev işleriyle yarı trans haline geçip çok sıkıldığımda camdaki damlaları sayabilirim mesela. Ya da baktım enerjik hissediyorum kendimi, evdeki tüm çorap çekmecelerini döküp salona çorap eşleştirerek yarı trans haline hızlı bir dönüş yapabilirim. Arada bir yerdelerde kahve pişireyim diyorum kendime. Türk Kahvesi. Sonra bugün söz verdim güzel bir şarkı dinleyeceğim. Akşamüstü kısacık bir şekerleme ile daha da keyiflendirmeli hatta tembelliği. Ben çok seviyorum tembel olmayı.
Posted by Picasa

9 Yorum:

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

Oldu mu şimdi?
Hem enerjiğim hem tembellik yapmayı seviyorum.
Hanımm hanım
Bi karar ver ayol:)))

İllaSarduşaSataşacakOlanMikropBiyo

Dikkat! biyo var ! dedi ki...

YAYINLAMA

sarduş
biyo adıylşa gelen ve eski http://biyonikkedi.blogspot.com a çıkan yorumlarımı yayınlayabilirsin
YAYINLAYABİLİRSİN

sorun yok
Bilgine:)
Hem bana her iki bloga linkte verebilisin,son yazımda yazdım bunu,şifrelide bi zaaamet gelecen:)

Adsız dedi ki...

Sevgili Sardunya ,
çoğu zaman seni okuduğumda içim açılıyor. Hayata senin pencerenden bakmak ne güzel. Ama hayata senin gibi bakmak çok ama çok zor benim için.. Keşke başarabilsem :)
deniz-rengi

nimetin.blogspot.com dedi ki...

bio oncelikle bana gonderdigin link te adresini gordum ama giremiyorum yine ben oraya:))) cok beceriksiz gordum kendimi:))

sonra sardunya bu günlerde benim dinlediğim şarkı funda arar ın bir mektupla başladı sevdamız şarkısı super ya. bi dinle.

nimet

Geveze Kalem dedi ki...

Tembellik... En sevdiğim şey, tıpkı delicesine yorulmak, kafamı kaşıyacak vakit bulamamak kadar:) Arasında bir yerlerde olmak bana göre değil galiba.
Fotoğraflar ne güzel:) 'Herhangi' şeyler 'önemli'ye döndürülmüş. Eline sağlık.

Sardunya dedi ki...

Biyo:)))
Sataş:)
Peki:)
Oldu:)
Tamam:)

Sardunya dedi ki...

Deniz Rengi,
Ne yazacağımı bilemedim yorumuna. Teşekkür etsem yetmez. Gerekçelerimi anlatsam yer yetmez:) arada nefes aldırabiliyorsam ne güzel.

Sardunya dedi ki...

Nimet :(
Özledim- özlettin:(

Sardunya dedi ki...

Geveze Kalem
Hoşgeldin:) O kadar keyifle okuyorum ki seni... bilemezsin. Ama eminim sen de yazarken en az benim kadar keyifle yazıyorsun. Ben tek başıma doğuramam bu keyfi.