29.07.2009

allahın sopası

Allahın sopası yok ki'den sen plan yaparken allah yukarıdan gülermiş'e kadar ne kadar cümle varsa... hepsini kendime ithaf ediyorum.

Tükürdüğün ne varsa yalayıp yut dedi bana evrenin dengesi. Dengesiz olma dedi. Bazı kurum ve kuruluşlara duyduğum sonsuz nefret ve öfkeyi paketledi, buyur canım dedi. Kurumların varlığını kabullenememeni anlamıyoruz, içindeki aksaklıklara karşı savaş dedi.

Yeni görevin sardunya- tabi kabul ederse- beş yıldır kurduğun düzene format atıp iş hayatına acil geçiş yaparak emniyet/güvenlik meselelerine biraz daha kafa yorman. Kocanın ödediği vergilerle maaşını alman. Sonraki görevlerini göndeririz biz sana... kah bir telsiz sesiyle kah beyaz bir renault'la.

Kişisel tavsiyem: Banksy'i sevmeye devam!

Maruz kaldığım binbir espri apayrı bir yazı olarak postalanacaktır. Her biri bin uykusuz/penguen değerinde. Dalga geçmeden geçmez yoksa hayat.

Günün lafı: Hiç böyle bir cümle kuracağım aklıma gelmezdi ama komiserim, size sarılabilir miyim?

6 Yorum:

Adsız dedi ki...

canım hayırlı olsun o zaman:)) umarım mutlu olursun:)

pinarbk dedi ki...

Nasıl yani? Polis mi oldun şimdi sen?:)

Tanya's dedi ki...

Amirim, hamli kart yakınımdır...

Bi kıyak..hahaha..bak gülmedim hiç..şimdi minicik bir gülüverdim o kadar..paketin hayırlı uğurlu olsun..

Belgin dedi ki...

Ne yani Sardunyam, Polis filan mi oldun simdi:)) Yok yaa... Gercekten mi??

Hayirli, ugurlu olsun yeni görevin:))

Hay Allah ben hâlâ saskinim, dogrumu anladim acaba diye...

Kremali'nin annesi dedi ki...

Emniyet ve guvenlik kavramlari yeni bir anlayisla tercume olunacak demek ki bundan boyle. Cok sevindim Sardunya. Tekrar hayirli, ugurlu olsun; tabi kabul edersen amirim :))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

sardunyam:) acayip fransiz oldum ben şimdi:)) bi de kafamın üstüne tüy diktim:)) kolay anlamam öyle biliyorsun birinin bana iyice anlatmasi lazım. :)) unutmazsam yarin seni bi arayim ben:)) tebrik edilesi bişey varsa eşşekliğimle kalmak istemem:))

nimet