12.07.2010

pazar dediğin böyle olur

Burnumun ucunu bile çıkarmadan dışarı, yattığım yerden, tüm gün
kitap okudum, film izledim, uyukladım, üzüm yedim, çok acıkınca ekmek arası peynir,fransızca çalıştım, gazete okudum, çay içtim, su içtim, uyukladım, televizyonda kanalları gezdim...

Ama itiraf etmeliyim. Diyaloglarımızda çocukların yeri erken çekilmiş dişin yeri gibi bomboş kaldı...

11 Yorum:

sufi dedi ki...

Sardunyacım çocuklar olmayınca dolmuyor zaman değil mi?Gelirler nasılsa sen şimdi sessizliğin tadını çıkar bence sevgilerimle.

sardunya dedi ki...

Mesela midemi ya da herhangi bir iç organımı geçici olarak buza yatırmışım gibi:))) Midesiz yaşıyorum. Sindirim sorunları çıkıyor ama hiçbirşeyden de geri kalmıyorum hani:))) Unuttuğum eğlence ve keyif anlayışlarına nostalji turu gibi birşey işte:) Şimdi sırada başbaşa tatil var:) İlki balayıydı (15 yıl önce falan):)

Turkuaz Deniz dedi ki...

Sardunya'm! Olmuyor bak soyleyeyim... Cani cekiyor insanin...

Sardunya dedi ki...

Ama iki çocukla 5 yıl tek çocukla 13 yıl bekledim ben:((( Bu kadar sabreden dervişin hava atma seçeneği olar mı? bence olar:))) Darısı tüm yalnızlık bekleyen ebeveynlere...

Tanya's dedi ki...

Oh yahu..biraz keyif yap..iyi yap..

Dişler cıkar nasılsa merak etme hehehe.

hüznün tadı dedi ki...

Ben böyle olacağını bilmiştim zaten.

Sardunya dedi ki...

"Ben demiştim" diyorsun yani:))))

Tanyacan,

Keyif modum tavan yaptı valla. İnan bana her saniyesinin tadını çıkarıyorum her koşulda. Şarj olmazsam işe yaramam sonra;)

Özgür Turan dedi ki...

Sonsuz destek benden de bu başbaşa olayı mümkün olduğunca uzasın mümkünse..

Özgür Turan dedi ki...

Sonsuz destek benden de bu başbaşa olayı mümkün olduğunca uzasın mümkünse..

yasemin dedi ki...

benimki de 1 saat önce gitti. giderayak bir arıza çıkardı diye kızdım sonra sarıldım gitti. ay niye kızdım diye diye öldüm bittim yarım saattir ya. kızdım dediysem hadi odana dedim. hemen aradım seni seviyorum falan dedim. saçma sapan hareketler. ortada bi halt yok, kendime dar ediyorum şu fırsatı ya. alışmadık götte don durmazmış. neyse şimdi gidilebilecek filmlerin listesini falan çıkarıcam. faydalı uğraşlar bulucam kendime.

boşver sen de, boş kalıversin orası da :) bekledigin bi konu vardi, bi gelişme olursa haber et.

Ekin Acar dedi ki...

Çocuğum olmadığı için tam canlandıramıyorum kafamda tablonun bütününü. Ancak yine de kısa, keyifli ve pozitif bir paylaşım olmuş. Yeni çekilmiş diş benzetmesi de ayrıca çok hoş. Kalemine sağlık, takipteyim!:)