16.09.2010

Gülümse, çekiyorum!

Sevgili başım ve ağrısı,

İkinizi artık ayrı ayrı sevmek istiyorum. Bireysellik kazanmanız için elimden geleni yapmaya hazırım. Kollektif hareket etmenizden illallah diyecek kıvama geldim. Yakında ağrı kesicilerle birlikte voltranı da oluşturup her an bana darbe yapmanızdan korkuyorum. Ayrılın dedim. Tek tek de sizi severim. Çocuklarımın arasında ayrım yapmadığım gibi başımı ve ağrısını da kendi kişilikleri ile olduğu gibi kabullenebilirim diye düşünüyorum. Ya da bu kelimelerin hepsi bir ağrı kesicinini yan etkileridir. Acıdan ne yazdığımı bilmiyor olabilirim. Ayrılın da gerçeği öğreneyim.

Yazıma son vermeden önce blogger'a erişimi toplamda 60 dakika ile sınırlayan ancak bu 60 dakikaya da kuş kadar 10'ar dakikalık oturumlar halinde kotalı izin veren bilgi işleme hürmetlerimi sunarım. Yoksa ben de bilirim fotoğraf koymasını.

Sen baş ağrısının fotoğrafını çekebilir misin Sardunya?

7 Yorum:

İlknur dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
İlknur dedi ki...

Geçmiş olsun :)

Baş ağrısı ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi :)

Sevgiler...

Tanya's dedi ki...

Bence Sardunya çekebilir.

hindiba dedi ki...

Cekebilir gibi ve cekmis gibi geldi bana da...

Asortik Krep dedi ki...

Artık onu da bilgi işlem çeksin :))
Ona düşer..

kutupayusu dedi ki...

bu aralar migren mağdurlarına iklimin bilinmez vurucu tarafıdamı çektiriyo bilemiyorum ama bende feci muzdaribim bu ağrıdan ... foto yerine siyah bir göz bandı koyasım geliyo benimde bloga bugün başım ağrıyo diye ..hatta ofisede bi band yollayıp bugün kapalıyım demek çok isterdim ...

R. Berin Tuncel dedi ki...

geçmiş olsun olmasına da, sanki bu yazı karakteri fazla resmi olmuş. georgia pek bi hoştu be sardunya..