15.11.2011

Aslında gayet iyiyim de

Başım dönüyor. Gittikçe daha hızlı kayıyor yer ayağımın altından dünya dönerken. Bir kitap alıyorum elime mesela. Kapağı  elinin tersiyle sağlam bir tokat atıp fırlatıyor beni yere. Sayfalarını göremeden yine yer kayıyor. Bir şarkı çalıyorum mesela. Daha introda notalar kuyruklarını kırbaç yapıp şaklatıyor. Bıraksalar şal gibi saracak beni şarkı. Olmuyor.

Sonra ben her gece uyuyorum ya. Güzel rüyalar beklerken bütün metaforlar bir çuvala girip saklanıyor. Yattığım gibi kalkıyorum.

3 Yorum:

cumbada dedi ki...

Bu aralar aynen bende öyleyim..Niyekine...

Adsız dedi ki...

Gerçekten migren vb bir şey olmadığına eminsiniz di mi? Yazdıklarınızı okuyunca keyifli bir tattan ziyade endişe duydum ben..

Brajeshwari dedi ki...

klube hosgeldin:) vertigo yada menier deniyor.Zamanın hastaligi... 4 tedavi gordum... Sonra okudugum kadariyla icim rahatladi.Denge sorunu... Hayatta ne fazla su ara... veya ne fazla fazlaydi..Neyin dengesi az...Ne zayif ki, onu ortbas etmek icin baska sey gücleniyor.. ve aslında dünya yasanilir bir yer mi, ayaklarimizin altindan kayiyor..

Tum bu sorular, psikolojik aciklamalariyla hastaligin nedenleri... Son atagimda doktor birseyin yok senin dedi..Arastirip bulduklarim bunlar..umarim aciklayici olmustur..

Öpüyorum Denizcim seni...