7.01.2013

Ya tutarsa

Haftasonu bebek görmeye gittim. Bebek dediğim 24 aylık olmuş ben gidene kadar. Nasıl tembel ve ihmalkarsam artık!

Bir de yoğurt mayaladım. İlk defa. 5 kg. Gidip gelip yoğurt yiyorum. Herkese de zorla yediriyorum! Sonra da üç beş saniye gözlerimi dikip bakıyorum yüzlerine. Mecburen nefis olmuş diyorlar. Ama bence gerçekten nefis olmuş.Bir yoğurt mayaladım diye kendimi Madam Curie gibi hissediyorum.

6 Yorum:

nimetin.blogspot.com dedi ki...

ben de epeydir mayalıyorum:) pek de güzel oluyor. En son AOÇ nin yoğurdunu kendin yap kampanyasına istinaden çikardığı sutten alip yaptim. keçi sütü ile olan da harika oluyor normal sutle olan da harika oluyor.
bi de sürekli seni rüyamda görüyorum hayirdir inşallah:))

Sardunya dedi ki...

Ben bilmiyordum Nimet AOÇ'nin o sütünü. Haftaya da onu deneyeyim. Acaba beni görmen mi lazım nedir:))) Olmadı buluşalım da rüyanların gerçek olsun:)

küçük Joe dedi ki...

ah evet evet...yoğurt mayalamak aynen böyle bir şey işte, insan kendini çok süper hissediyor, Marie Curie işte en doğru isim. Hem de o yoğurt hazır yoğurttan daha çok yeniyor. Sulu dibi kalırsa da mutlaka ayran yap onu sakın o suyu dökme içinde bir sürü fayda var.

NEFİSE dedi ki...

Tadluuu kadın..:)

Kremali'nin annesi dedi ki...

Ellerine saglik Sardunya. Bu arada AOC diye okuyunca aklima Ataturk Orhan Ciftligi geldi iyi mi:))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

evet sardunyam çok özledim ben seni:) finallerim var şu aralar iki hafta sonra boşa çıkacağım.
AOÇ 5 kiloluk sut cikardi yaninda organik mayasini da veriyor. cok ama cok başarılı sutun suyu azaltılmış olduğu için taş gibi oluyor. her markette yok. büyük marketlerde var. ben esatta henuz rastlamadim. panarodaki kilerden aliyoruz.