27.10.2008

Hayalimdeki İş/Meslek/Uğraş.. ne derseniz deyin...

Loş bir dükkanım olsa. Ara sokakta. Cadde üstü olmasın. Kapısında çıngırak asılı olsa. Radyo açık olsa hep. Sevdiğim illüstrasyonları kendi zevkime göre assam duvarın birine. Öbürüne müşterilerin paralarını ödemedikleri, unuttukları, almaktan kaçtıkları fotoğraflar, resimler asılı olsa. 

Tüm gün çerçeve yapsam. Cam çivilerini ağzıma dizip mırıldana mırıldana…

Çok sıkkınsam söylene söylene…

Keyifliysem şarkı tüttüre tüttüre….

ÇERÇEVECİ OLMAK İSTİYORUM

7 Yorum:

ece arar dedi ki...

sen sanal bir çerçevecisin zaten:)

Tanya's dedi ki...

Hah bende onu diyecektim..hepimize yaptın..boş duvarlarına da kimsenin unutmadığın ama senin kendi cercevelerini astın..daha ne olsun ki..

şugibi dedi ki...

çerçeveyi bir an çevreci okuyunca çevrecinin daniskası geldi aklıma:)

Primarima dedi ki...

Belki komik olucak ama bende bazen bir yufkacı dükkanım olsun ve bende o incecik yufkaları katlayıp kagıtlara sarayım yanında yumurta posetlıyıp satayım isterim:)Nedendir bilmem ama yufkacıların kokusu vardır ya bi hoşuma gider ki anlatamam.

Camilla dedi ki...

Bende resmi dairede kimlik presslemek istiyorum. Yanik naylon kokusu esliginde... Tek sorumlulugum o makinayi kullanmak olsun.

defneyleyasamak dedi ki...

Ben de café acmak istiyorum. Yaptığım tüm kahveleri kendim içmek, pişirdiğim tüm cookie'leri tatmak istiyorum. Begenmeyenlerin tabaklarında kalanları da afiyetle mideye indirmek, oh sefam olsun demek istiyorum

Adsız dedi ki...

ooo tek manyak ben değilmişim... Döküldünüz tek tek:)